Leer leren of werk je achterstand weg

Leerlingen en studenten halen met HIP het beste uit zichzelf. Met een focus op ‘leren leren’ krijg je bij onze huiswerkinstituten niet alleen de lesstof onder de knie, je leert ook hoe je zelf beter kunt leren en studeren. Met bijles voor het voortgezet onderwijs van HIP haal je dus niet alleen je achterstand in, je krijgt meteen waardevolle lessen die je bij alle andere vakken ook kunt gebruiken. Nu en later!

Alle schoolvakken en de basisschool

Of je nu moeite hebt met een taal zoals Engels of Duits, of dat je niets snapt van wiskunde of scheikunde. Bij HIP maakt het niet uit, wij zijn er om jou te helpen. Op elk niveau; vmbo, havo of vwo. Maar ook op mbo-, hbo- en wo-niveau geven we bijles. En zit je nog op de basisschool en heb je een achterstand opgelopen met een of meerdere vakken? Ook dan zijn wij er voor je. Check snel het vak of de vakken waarin je bijles kunt gebruiken, of neem contact met ons op als je liever even wil overleggen.

 

Huiswerkinstituten met de warmte van thuis

Natuurlijk leer je bij HIP wat je moet weten voor school. Maar het is bij ons niet ‘schools’. Bij HIP leren we kinderen met de kennis van school en de warmte van thuis. Met extra aandacht, persoonlijke begeleiding en altijd oog voor wat elk kind nodig heeft. Zo maken we leren weer leuk terwijl het vooral heel effectief is.

Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

HIP heeft een eigen, unieke en vooral succesvolle aanpak. Hier geven we individueel les en individueel bijles. 1-op-1 dus. Daardoor kunnen we ons richten op de vraag van elke leerling of student afzonderlijk. Dat scheelt tijd, want we leggen je alleen uit waar jij hulp bij nodig hebt. Je verliest geen tijd met uitleg aan anderen over iets wat jij misschien allang begrijpt. Daarom is het zo effectief. En dat zien we terug in de resultaten: sinds 2019 is 100% van al onze leerlingen geslaagd.

 

Bijles volgens jouw leervoorkeur

Elk kind leert anders, leervoorkeuren noemen we dat. En bij HIP houden we daar rekening mee. Onze bijlesdocenten stemmen de begeleiding af op de individuele leervoorkeur van de leerling. Want als je les krijgt op een manier die bij jou past, snap je de stof ineens veel beter. En sneller. Een unieke aanpak in bijles dus waardoor je de lesstof echt goed gaat beheersen.

Samen met je school en ouders

Natuurlijk is het belangrijk dat de ouders en school betrokken zijn bij het leerproces. Daarom sturen we na elke HIP-dag een mail naar de ouders met een terugkoppeling. Ook houden we gedurende het schooljaar meerdere evaluatiegesprekken. En we betrekken de school bij het leerproces. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is over de voortgang van jouw schoolprestaties.

 

Bijles bij HIP, bij jou in de buurt en online

Bijles geven we op elke locatie van HIP, in alle vakken en voor zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs. Kijk snel bij onze locaties welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is. En is dat toch te ver? Dan kunnen we ook online bijles geven. Vraag er ons gerust naar!

Bijles? Begin met een proefles!

Voordat je begint met bijles bij HIP bespreken we eerst waarbij jij hulp nodig hebt en op welk niveau je zit. Vervolgens plannen we een proefles in. Je ervaart dan zelf hoe zo’n bijles gaat. Bevalt dat? Dan ga je door en wordt meteen de 2e les ingepland.

 

Bijles? Of huiswerkbegeleiding?

Bij HIP geven we zowel bijles als huiswerkbegeleiding. Het verschil? Bijles is altijd individueel, 1-op-1 dus. Hierbij geven we les in een vak zodat je daarin weer op het gewenste niveau komt. Handig als je bijvoorbeeld een achterstand hebt opgelopen. Of als je moeite hebt met een bepaald onderdeel van dat vak. Vind je het vooral moeilijk om je huiswerk goed te plannen of lukt het je niet om goed te leren? Dan helpen wij je daarbij met huiswerkbegeleiding. Dit gebeurt in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen. Wil je allebei; bijles én huiswerkbegeleiding? Dan kan dat natuurlijk ook.

 

Voordelen van bijles bij HIP

  • 1-op-1 begeleiding
  • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
  • Volgens de methode van school
  • Regelmatig contact met ouders en school
  • Ook op zondag en tijdens vakanties

Wat kost bijles?

Wat bijles kost is afhankelijk van de locatie. Per locatie is een overzicht van alle kosten bijgevoegd. Ga daarvoor naar de pagina Locaties en selecteer de vestiging van jouw keuze. Kies vervolgens voor ‘Tarieven’ en je krijgt een overzicht van de prijs van elke bijles. En heb je nog andere vragen? Stel ze ons gerust!

Faalangsttraining

Lukt het ondanks de bijles toch niet om goede cijfers te halen? Dan kan faalangst ook een rol spelen. In dat geval overheerst de angst om te falen en worden de resultaten hierdoor negatief beïnvloed. Met faalangsttraining helpen wij de leerling hier dan bij. Deze individuele training wordt gegeven door ervaren coaches en is mogelijk op elke HIP-locatie.

Meld je aan voor bijles voortgezet onderwijs

Wil jij het ook beter doen op school of met je studie? Meld je dan aan voor bijles voortgezet onderwijs bij HIP. En heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We horen graag van je!

Tarieven & Aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag