Bijles Natuurkunde

Natuurkunde is een van de exacte vakken op het voortgezet onderwijs. Het is belangrijk dat je goed bijblijft met dit vak. Vind je het lastig, snap je een onderdeel niet of heb je een achterstand opgelopen in natuurkunde? Met de bijles van HIP ben je snel weer helemaal bij. Of je nu op het vmbo of vwo zit of dat je natuurkunde op hbo-niveau volgt. Wij helpen je dit vak doorgronden en beheersen zodat je met een goed gevoel je volgende toetsen of examen natuurkunde maakt.

Natuurwetenschap

Het vak natuurkunde is net als biologie en scheikunde een natuurwetenschap. Zaken als warmte, licht, elektriciteit, magnetisme en fysica… alles komt in dit vak aan bod. Prachtige onderwerpen, maar ook pittig. Met theorieën en experimenten worden natuurlijke verschijnselen verklaard en moet jij ze zelf ook kunnen uitleggen. Lukt je dat niet voor elk onderdeel? Of loop je ergens op vast? Dan helpen onze bijlesdocenten je om dit snel onder de knie te krijgen.

 

Leren leren

Behalve de kennis van de theorieën moet je ook analytisch zijn en over voldoende rekenkundige vaardigheden beschikken. Wij leren je dat, net zoals dat we je ‘leren leren’ als we zien dat je daar moeite mee hebt. We begeleiden je bij het maken van je opdrachten en zorgen dat je voldoende handvatten krijgt om ook later en bij andere vakken, goed te kunnen leren. Een vaardigheid die je altijd van pas zal komen!

NaSk of natuurkunde + biologie

Natuurkunde wordt vaak in combinatie met scheikunde gegeven, het bekende NaSk. Volg jij het vak NaSk en heb je daarin bijles nodig? Ook dan kun jij je daarvoor aanmelden bij HIP. Hier is de bijles namelijk altijd individueel, dus we passen onze lessen aan op jouw niveau, vragen en de methode van school. Of je nu bijles natuurkunde, bijles NaSk of voor de combinatie natuurkunde + biologie bijles wenst, voor ons maakt het niet uit. Onze docenten kunnen in al deze varianten bijles geven, op elk niveau.

 

Privébijles, op jouw manier

Bijles betekent al extra tijd aan school besteden, dan kun je dat het beste maar heel effectief doen! Daarom geven wij privébijles; 1-op-1. De docent geeft jou individueel les op de manier die het beste voor jou werkt, volgens jouw leervoorkeur noemen we dat. Dat werkt sneller en je leert sneller. Prettig toch?!

 

Onderbouw, examenjaar, mbo of hbo

Bijles natuurkunde geven we aan iedereen die dat nodig heeft; van de onderbouw tot examenkandidaten en voor studenten op het mbo en hbo. Onze docenten, specialisten in natuurkunde, zijn bekend met de verschillende lesmethodes en bespreken vooraf met jou waar jij hulp bij nodig hebt. Zo krijg je altijd precies bijles op jouw niveau en over het onderwerp waar jij nu mee worstelt.

Voortgang

In HOMi, het leerlingvolgsysteem van HIP, houden we de voortgang bij. De docent schrijft na elke bijles natuurkunde een verslag. Via HOMi hebben de ouders toegang en kunnen ze dit lezen. Zo weten we altijd precies hoe het gaat en weet iedereen waar nog extra aandacht nodig is.

 

Proefles bijles natuurkunde

Met een proefles kun je zelf ervaren hoe wij bijles geven in natuurkunde. Vooraf bespreken we dan wat jouw vraag is en waar je hulp bij nodig hebt. Op basis van jouw niveau en leerjaar wordt de bijles door de docent voorbereid. Bevalt de proefles? Dan gaan we meteen door en plannen de volgende bijles natuurkunde in. Je kunt bij ons zo snel aan de slag en bent ook snel weer op het gewenste niveau!

 

Natuurkundebijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties
 • Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

Huiswerkbegeleiding

Op de middelbare school krijg je veel meer huiswerk dan op de basisschool. Hoe eerder je daar goed mee om kunt gaan, des te beter dat is. Maar niet iedereen lukt dat meteen. Dan is het handig om huiswerkbegeleiding van HIP in te schakelen. Daar leer je leren, huiswerk plannen en we zorgen ervoor dat je op de dagen van de huiswerkbegeleiding al je huiswerk gemaakt en geleerd hebt voordat je naar huis gaat. Dat doen we in kleine groepen, van maximaal 5 leerlingen. Zo krijg je volop persoonlijke aandacht en werk of leer je wel zo effectief. De huiswerkbegeleiding van HIP wordt op elke locatie gegeven en is er ook in de vakanties en op zondag. Vind jij natuurkunde zelf misschien niet zo lastig, maar huiswerk plannen en goed kunnen leren wel? Kom dan naar de huiswerkbegeleiding van HIP, wij helpen je daarbij!

Wat kost bijles natuurkunde?

Wat bijles natuurkunde kost is afhankelijk van de locatie waar je het volgt. Je kunt dit zelf zien door naar de pagina Locaties te gaan en de vestiging van jouw keuze te selecteren. Kies dan voor ‘Tarieven’ en je ziet een overzicht met de kosten van verschillende soorten bijles. Natuurkunde valt onder het kopje ‘reguliere vakken’.

Bijles in een ander vak nodig?

Gaat natuurkunde prima maar heb je moeite met een ander vak? Of wil je in meer vakken bijles krijgen? Dan kan dat! Bij HIP geven we in heel veel vakken bijles. Voor het voortgezet onderwijs op elk niveau en voor elk leerjaar. Maar ook voor de basisschool, mbo en hbo. De bijles is altijd individueel, afgestemd op jouw leervraag en aangeboden op de manier waarop jij het makkelijkste leert.

Bijles natuurkunde, op elke HIP-vestiging

Bijles natuurkunde is mogelijk op elke HIP-vestiging. Heb je daar vragen over, of wil je er meer over weten? Dat kan, neem dan contact met ons op. Of meld je direct aan via onderstaand formulier.

Tarieven & Aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag