Geschiedenis is een vak dat je wel een beetje moet liggen. Vind je verhalen over vroeger leuk en interessant, dan blijft de lesstof veel beter hangen en zal leren voor een toets misschien vanzelf gaan. Toch zijn er een hoop leerlingen die geschiedenis moeilijk vinden en lastig hoofd- en bijzaken van hun lesstof kunnen onderscheiden. Bij HIP vinden we altijd wel een manier om ervoor te zorgen dat jij beter wordt in geschiedenis. Tijdens onze bijlessen geschiedenis werken we op verschillende manieren, afhankelijk van jouw leervoorkeuren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat leerlingen zelf ontdekken hoe zij ervoor kunnen zorgen dat ze de lesstof onder de knie krijgen.

Bijles geschiedenis & huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan wij bij HIP voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij geschiedenis met een voldoende kunt afsluiten. Al onze huiswerkbegeleiders hebben zelf hun eindexamen behaald met minimaal een 7. Zodoende hebben zij alles in huis om ervoor te zorgen dat ook jij een goed cijfer voor geschiedenis. Bovendien combineren we de kennis van onze begeleiders, waardoor wij alles in huis hebben om jou te begeleiden.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Geschiedenis stampen in de week voor een toets of examen is voor sommigen genoeg om een voldoende te halen. Maar voor iedereen werkt leren anders en wij leren jou liever een gedegen en overzichtelijke planning te maken zodat de stof na een week ook nog blijft hangen. We nemen jouw leervoorkeur hierin mee en spelen hier vervolgens op in, zodat jij zelf ook nieuwe manieren leert om effectief te leren voor een toets. Ruim voor een toets op school, nemen wij zelf een oefentoets af om te kijken of je een voldoende haalt. Zo heb je voldoende tijd om bij te leren op onderdelen die minder goed gaan. Voor de ouders houden we de cijfers en voortgang van de bijles bij in ons leerlingvolgsysteem, HoMi

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag