Bijles Engels, a piece of cake!

Engels is dé wereldtaal. Heb jij moeite met deze taal? Dan is dat wel echt vervelend omdat het een verplicht vak is en je het steeds vaker nodig zult hebben. Met bijles in Engels spijkeren wij je bij. Zodat jij je achterstand kunt wegwerken, het deel waar je moeite mee hebt beter leert beheersen of zodat jij je cijfers kunt verbeteren. Met bijles Engels van HIP wordt deze taal ook voor jou a piece of cakeI

Kernvak

Als kernvak is er geen ontkomen aan; iedereen heeft Engels in zijn of haar vakkenpakket en moet daar ook examen in doen. Logisch, want onze samenleving internationaliseert en op steeds meer plaatsen is Engels de voertaal. Maar als jij toevallig moeite met het vak Engels hebt, dan is het wel heel vervelend dat je uitgerekend dit vak niet kunt laten vallen. Gelukkig kun jij ook goed Engels leren spreken, schrijven en lezen. Met de bijles Engels van HIP.

 

Lezen, schrijven, spreken en veel meer

Op de basisschool leer je tegenwoordig al de beginselen van de Engelse taal. En veel pikken de taal ook op via het internet zoals met films of games. Op het voortgezet onderwijs krijg je echter nog meer; grammatica, spelling, een grotere woordenschat, schrijven, spreken, teksten analyseren en leesvaardigheid. Om dit allemaal goed te doen, is het belangrijk dat je weet hoe je een taal moet leren. Ook die vaardigheid leren we je bij HIP.

Voor elk niveau, ook voor SE’s en examens

Bijles Engels bij HIP is er voor iedereen die de taal lastig vindt, die een achterstand heeft opgelopen of die extra uitleg nodig heeft voor SE’s of het examen. Of je nu vmbo doet of vwo, of dat je op het mbo of hbo moeite hebt met het Engels dat je voor jouw studierichting nodig hebt, onze docenten staan voor je klaar. Zij helpen je efficiënt en effectief deze wereldtaal goed onder de knie te krijgen op het niveau waar jij het nodig hebt.

 

Privébijles Engels

Bij HIP geven we 1-op-1 bijles. Privébijles zeg maar. Doordat we de lessen individueel geven, passen we het ook aan op de manier die voor jou het beste werkt. Les volgens jouw leervoorkeur noemen we dat. En, je krijgt hier alleen bijles in de onderwerpen waar jij hulp of extra uitleg bij nodig hebt. Zo hoef je niet onnodig te wachten tot anderen uitgelegd hebben gekregen wat jij allang begrijpt of beheerst. Bij HIP duurt bijles niet langer dan nodig is, maar je leert er wel veel sneller!

Onderbouw, examenjaar en meer

Bijles Engels is er voor iedereen van het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Of je nu in de eerste klas zit of examen gaat doen. De docenten Engels van HIP zijn er voor jou. Met uitleg, voorbeelden, volop oefenmateriaal en vooral veel persoonlijke aandacht. Bovendien leren zij je leren, helpen zij je met plannen en geven je andere handige tips om te gebruiken bij je studie. Zo werk je bij HIP je achterstand weg, word je steeds beter in Engels en wordt elke toets of examen ineens een stuk beter te maken!

 

Voortgang

Hoe het gaat met de bijlessen? Dat houden we bij in ons leerlingvolgsysteem HOMi. De docenten zetten daarin na elke bijles een persoonlijk verslag. Zodat jij, je ouders en zo nodig de andere docenten precies kunnen zien hoe het gaat, waar je bent gebleven, waar je extra hulp bij nodig hebt of waarmee je verder kunt.

 

Bijles Engels? Probeer het gewoon eens!

Bij HIP begin je altijd met een proefles. Wil je wel eens weten hoe bijles Engels bij ons gegeven wordt? Dan probeer je het dus gewoon eens! We bespreken dan samen wat jouw vragen zijn, welk niveau school jij volgt en welk leerjaar. De docenten bereiden de bijles dan helemaal op maat voor jou voor. Bevalt die bijles Engels? Dan kun je meteen door en plannen we de volgende lessen in.

Engelse bijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties
 • Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

 

Huiswerkbegeleiding

Heb je niet zo’n moeite met het vak Engels zelf maar wel met de manier waarop je dat leert of met het plannen van het huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding de manier om goed met de lesstof om te leren gaan. Ook dat is mogelijk bij HIP. Je leert dan leren, huiswerk plannen en je maakt en leert meteen het huiswerk dat je die dag moet doen. Huiswerkbegeleiding bij HIP wordt gegeven in kleine groepen van 5 leerlingen en kun je volgen op elke HIP-vestiging. Ook op zondag en in de vakanties.

Wat kost bijles Engels?

Wat bijles Engels kost is afhankelijk van de locatie. Wil je weten wat de kosten voor bijles Engels bij jou in de buurt zijn? Ga dan naar onze webpagina Locaties, klik daar op de vestiging van jouw keuze en kies ‘Tarieven’. Je ziet vervolgens een overzicht van de prijzen van verschillende bijlessen. Engels valt onder de ‘reguliere vakken’

Bijles in andere vakken

Bij HIP kun je ook bijles in andere vakken volgen. We geven bijles voor het voortgezet onderwijs in elk vak en op elk niveau. Zo helpen we je met individuele bijles heel persoonlijk en effectief. Bijvoorbeeld als jij een leerachterstand moet inhalen of als je een vak niet begrijpt.

Bijles Engels op elke HIP-vestiging

Bijles Engels wordt op elke HIP-vestiging gegeven en ook online. Wil je daar meer over weten? Of je direct aanmelden? Dat kan! Neem contact met ons op voor vragen of meld je aan via onderstaand formulier.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag