Bijles scheikunde, afgestemd op jouw wensen

Heb je moeite met het exacte vak scheikunde? Kies dan voor bijles scheikunde bij HIP! Met individuele bijles zorgen wij ervoor dat je weer helemaal bij bent, dit vak begrijpt en er goed voorstaat voor je komende toetsen of examen scheikunde. Van vmbo NaSk, scheikunde in het examenjaar van het vwo of voor mbo- of hbo-studenten, bij HIP helpen we je met bijles afgestemd op jouw wensen.

Wetenschappelijk vak

Scheikunde is een wetenschappelijk vak dat zich bezighoudt met chemie. Hier onderzoek je de samenstelling van stoffen, de veranderingen die deze stoffen door afscheiding of verbinding ondergaan. Zuren, bases, organische stoffen en materialen, het komt allemaal aan bod. En daarbij is het belangrijk dat je wiskundig inzicht kunt koppelen aan de chemische formules en vergelijkingen. Maar ook dat je de scheikundige begrippen en wetten kent. Bij HIP behandelen we dit allemaal, of alleen de onderdelen waar jij moeite mee hebt. Want dat is het voordeel van individuele bijles!

 

NaSk of scheikunde

Scheikunde wordt ook in combinatie met natuurkunde gegeven, het vak NaSk. Heb jij NaSk in je vakkenpakket maar vind je dat lastig? Dan kun jij je ook voor bijles in NaSk aanmelden bij HIP. Bij HIP is de bijles altijd 1-op-1 waardoor we de les helemaal op jouw wensen en jouw niveau aanpassen. Bijles scheikunde of bijles NaSk? Voor ons maakt het niet uit, onze docenten helpen je evengoed goed verder!

Individueel bijles in scheikunde

Bijles scheikunde bij HIP geven we 1-op-1; individueel dus. Met privébijles behandelen we precies die onderdelen van het vak scheikunde waar jij mee worstelt. En doordat onze docenten scheikunde echte toppers in dit vak zijn, kunnen ze je ook andere onderdelen uitleggen als dat nodig is voor jou om het vak te begrijpen. De lessen die we geven zijn maatwerk; afgestemd op jou en op jouw leervoorkeur. We geven je dus bijles op de manier die het beste bij jou past. Dat leert veel sneller en effectiever, handig toch?!

 

Bijles voor de onderbouw, examens, mbo of hbo

Bijles scheikunde is voor iedereen die hier moeite mee heeft. Van de onderbouw vmbo tot en met studenten hbo. Onze docenten scheikunde staan voor je klaar en helpen je dit vak goed onder de knie te krijgen. Zodat je voor je komende toetsen, SE’s of examens goed voorbereid bent en je er zeker van bent dat ook jij kan slagen in scheikunde.

 

Voortgang

Bij HIP zijn de bijlessen altijd individueel en persoonlijk. Bovendien houden we constant goed bij wat de voortgang is. Zo schrijft jouw docent na elke les een verslag in het leerlingvolgsysteem HOMi. Hiermee kunnen we allemaal goed zien hoe het gaat, waar je misschien extra aandacht bij nodig hebt en wat nog eens extra geoefend moet worden. Het voortgangsverslag kunnen jij en je ouders lezen.

Probeer een bijles scheikunde!

Wil je zelf eens ervaren hoe bijles scheikunde bij HIP gaat? Dan kan dat! Met een proefles volg je vrijblijvend een bijles bij HIP. Vooraf bespreken we jouw wensen, op welk niveau je zit en in welk leerjaar. De docenten bereiden dan jouw bijles daarop voor. Vervolgens volg jij de bijles. En bevalt dat? Prima, dan gaan we meteen door! De volgende bijlessen worden ingepland zodat je snel verder kunt en ook snel op het gewenste niveau van scheikunde zit.

 

Scheikundebijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties
 • Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

 

Huiswerkbegeleiding

De hoeveelheid huiswerk op het voortgezet onderwijs is veel meer dan je daarvoor gewend was. Wil je niet meteen achterop raken en slechte cijfers halen, dan is het belangrijk dat je het huiswerk goed bijhoudt. Maar niet iedereen lukt dat. Daarom geven we ook huiswerkbegeleiding. Daar leren we je leren, je huiswerk in te plannen en we zorgen ervoor dat je al je huiswerk gemaakt en geleerd hebt. Huiswerkbegeleiding bij HIP is in kleine groepen van maximaal 5 leerlingen en wordt gegeven op elke locatie, ook in de vakanties en op zondag. Heb je niet echt moeite met een vak maar wel met het huiswerk zelf? Dan helpen wij je daarbij, met huiswerkbegeleiding van HIP.

Wat kost bijles scheikunde?

De kosten van bijles scheikunde zijn afhankelijk van de locatie waar je het volgt. Wil je weten wat bijles scheikunde kost op de vestiging bij jou in de buurt? Ga dan naar de pagina Locaties, selecteer een vestiging en kies dan voor ‘Tarieven’. Je ziet daar een overzicht van de prijzen per bijles. Scheikunde valt onder de ‘reguliere vakken’.

Bij HIP kun je trouwens ook bijles in andere vakken volgen. We geven bijles voor het voortgezet onderwijs in elk vak en op elk niveau. We helpen je met jouw leervraag, of je nu een achterstand moet inhalen of omdat je een bepaald onderdeel van het vak niet begrijpt. Met bijles van HIP ben je snel weer bij!

Bijles scheikunde, op elke locatie van HIP

Bijles scheikunde volg je op elke vestiging van HIP of online. Heb je daar vragen over of wil je je direct aanmelden? Dat kan! Voor vragen en aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Of meld je direct aan via onderstaand formulier.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag