Bijles wiskunde op elk niveau

Wiskunde kan een lastig vak zijn. Maar of je er nu moeite mee hebt in de onderbouw van het vmbo of in je examenjaar vwo, wij helpen je met bijles wiskunde. Ook als je achterloopt in de lesstof. Zowel bij wiskunde A, B maar ook bij wiskunde C of D zorgen wij ervoor dat je de stof begrijpt en beheerst. Zodat jij je toetsen of examen met succes maakt.

Vooral oefenen

Wiskunde is geen vak dat je alleen maar leert door samenvattingen te maken van de theorie. Het gaat om oefenen, oefenen, oefenen. Maar dan wel op de juiste manier en met de juiste uitleg. Bij HIP leer je wiskunde doordat we jou de theorie duidelijk uitleggen en je helpen met oefenen. 1-op-1, individuele bijles dus. Omdat we je zo precies kunnen helpen met dat waar jij moeite mee hebt, op de manier die het beste voor jou werkt. Of je nu alles van wiskunde moeilijk vindt of dat je op een specifiek onderdeel achterloopt, de bijles van HIP helpt!

 

Bijles wiskunde A

Wiskunde A op havo- en vwo-niveau gaat vooral over statistiek en toegepaste analyse. Heb jij hierin bijles nodig? Dan helpen wij je daarbij. Bij wiskunde A krijg je vooral te maken met rekenvoorbeelden die gelinkt zijn aan de wereld om je heen. Die context pas je toe om de sommen op te lossen, zoals ‘hoe groot is de kans dat je 5 gooit met 2 dobbelstenen?’. De bijles-docenten wiskunde van HIP helpen je hierbij. Zodat je de stof begrijpt en weet hoe je dit soort vragen moet aanpakken.

Bijles wiskunde B

Wiskunde B voor havo- en vwo-leerlingen behandelt de theorie achter de wiskunde. Analyses, meetkunde, algebra, formules en vergelijkingen komen dan aan bod. En ook goniometrie als je vwo doet. Heb je hier moeite mee? Dan helpen wij je. Zo leren onze docenten jou hoe je bijvoorbeeld algebra en meetkunde toepast bij grafieken en vergelijkingen. Ook helpen we je de lineaire, kwadratische en logaritmische functies te begrijpen en te analyseren. En weet je niet hoe je de sinus, cosinus en tangens moet toepassen? Wij leren je dat bij de bijles wiskunde B van HIP.

 

Van onderbouw tot examenjaar

Bijles wiskunde is voor iedereen die daar moeite mee heeft; of je nu in de onderbouw van het vmbo zit, of in je examenjaar vwo en daar worstelt met wiskunde D. Onze docenten, specialisten in wiskunde, staan voor je klaar. Zij leggen je de stof uit, helpen je met oefenen en zorgen dat je de theorie begrijpt. Maar ook zorgen ze ervoor dat je ‘leert leren’. Bij HIP werk je de achterstand weg, ga je wiskunde echt goed begrijpen en zorg je dat je slaagt voor je examen!

 

Voortgang

De bijlessen bij HIP zijn altijd individueel en met persoonlijke aandacht. Zo krijg je 1-op-1 les, op de manier die het beste voor jou werkt. Diezelfde docent houdt ook de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi met een verslag na elke les. Dit verslag kunnen je ouders lezen, zo houden we per keer bij hoe het gaat en zien we precies waar nog extra aandacht nodig is.

Probeer een bijles wiskunde!

Wil je eerst zelf ervaren hoe wij bijles geven in wiskunde? Dat kan! Volg dan een proefles. We bespreken vooraf wat je nodig hebt, op welk niveau je zit en in welk leerjaar zodat we de bijles daarop kunnen voorbereiden. Vervolgens heb je de bijles. Bevalt dat? Prima, dan gaan we meteen door en plannen de volgende bijles in zodat jij snel op het gewenste niveau zit en ook dit vak goed begrijpt!

 

Wiskundebijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties
 • Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

Huiswerkbegeleiding

Op de middelbare school krijg je met veel meer huiswerk te maken dan op de basisschool. Om niet achterop te raken, is het belangrijk dat je snel leert goed met je huiswerk om te gaan. Door het goed te plannen bijvoorbeeld. Bij HIP zorgen we ook daarvoor, met huiswerkbegeleiding. Je leert dan leren, huiswerk plannen en natuurlijk zorgen we ervoor dat je al je huiswerk gemaakt hebt. Huiswerkbegeleiding bij HIP is in kleine groepen van maximaal 5 leerlingen en wordt gegeven op elke locatie, ook in de vakanties en op zondag. Heb je niet echt moeite met een specifiek vak, maar wel met het huiswerk in het algemeen? Dan helpen wij je daarbij, met huiswerkbegeleiding van HIP.

Wat kost bijles wiskunde?

De kosten van bijles in wiskunde is afhankelijk van de locatie waar het gegeven wordt. Wil je weten wat de bijles wiskunde kost bij jou in de buurt? Ga dan naar de pagina Locaties en klik op de vestiging van jouw keuze. Daar kies je dan voor ‘Tarieven’ waarna je een overzicht ziet van de prijs van de verschillende bijlessen. Wiskunde valt onder de ‘reguliere vakken’.

Bijles in andere vakken

Weet je dat je bij HIP ook bijles in andere vakken van het voortgezet onderwijs kunt volgen? In elk vak en op elk niveau geven we bijles. Afgestemd op jouw leervraag helpen we je, als je een achterstand moet inhalen of omdat je een bepaald onderdeel van het vak niet begrijpt.

Bijles wiskunde, op elke vestiging van HIP

Bijles wiskunde volg je op elke vestiging van HIP of online. Wil je hier meer over weten? Of je direct aanmelden? Dat kan! Neem contact met ons op voor vragen of meld je aan via onderstaand formulier.

Tarieven & Aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag