Biologie is, net als Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde een exact vak. Je leert over het menselijk lichaam, planten, dieren en de werking van organismen, organen, cellen en bacteriën. De uiteenlopende onderwerpen en de specifieke kennis die je nodig hebt om voor biologie te slagen kan overweldigend zijn. Bij HIP kan jij er zeker van zijn dat jij zult slagen voor biologie. Tijdens een bijles biologie begeleiden wij jou niet alleen bij het maken van je huiswerk en opdrachten, wij zorgen er ook voor dat jij zelf de handvatten hebt om zelf beter te leren.

Bijles biologie & huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP voor je klaar om je te helpen met huiswerkbegeleiding of een bijles biologie. Onze enthousiaste huiswerkbegeleiders kunnen jou altijd helpen bij het halen van een goed cijfer of je eindexamen. Zij hebben namelijk zelf ook allemaal VWO afgerond met een 7 of hoger. Bovendien combineren we de kennis van onze begeleiders zodat er altijd voldoende kennis en kunde in huis is om jou te begeleiden.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor huiswerkbegeleiding leggen eerst een leervoorkeuren-test af, de Peperklip. Aan de hand van deze test leren we op welke manier de leerling het beste informatie kan opnemen, zodat wij onze begeleiding daarop kunnen afstemmen. Iets waar ze de rest van hun schoolcarrière profijt van hebben. Om ervoor te zorgen dat een leerling ook op school slaagt voor Biologie, doen we bij HIP eerst een oefentoets om te ontdekken wat goed gaat en welke lesstof nog eens behandeld moet worden. Deze toets leggen wij ruim van tevoren af zodat een leerling alle tijd heeft om bij te leren. Via ons leerlingvolgsysteem, HoMi, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag