Bijles Duits, op maat voor jou

Duits is de belangrijkste en meest voorkomende taal in de Europese Unie. Het is dus niet zo gek dat je deze taal op het voortgezet onderwijs leert. Maar, het Duits is allesbehalve einfach. Heb jij moeite met Duits maar wil je het wel goed onder de knie krijgen? Dan helpen wij je, met bijles Duits. Helemaal op maat gemaakt voor jou. Zodat de komende toetsen of het examen Duits, voor jou geen probleem meer is!

Lastige naamvallen

Het Duits is berucht om z’n naamvallen. Maar ook om de lastige woorden en de verwarrende Duitse woorden die op het Nederlands lijken, maar eigenlijk iets heel anders betekenen. Zoals Meer of See dat in het Nederlands zee en meer betekent. Als jij moeite hebt met Duits, dan ben je echt niet de enige. En net zoals wij vele anderen al bijles Duits gaven, kunnen wij jou ook daarmee helpen.

 

Grammatica, woordenschat en meer

In de bijlessen leer je natuurlijk jouw woordenschat uitbreiden zodat het Duits spreken, lezen en begrijpen al meteen een stuk eenvoudiger wordt. Maar ook besteden we aandacht aan de grammatica zodat je niet meer struikelt over alle vervoegingen en naamvallen. Waar we de meeste focus op leggen? Dat ligt aan jou. Onze bijlessen zijn altijd 1-op-1 en helemaal afgestemd op jouw hulpvraag.

Individuele bijles in Duits

Met individuele bijles krijg je precies de aandacht en de aanpak die jij nodig hebt. We geven bijles volgens jouw leervoorkeur wat zoveel betekent als lesgeven op de manier die voor jou het beste werkt. En we behandelen de onderwerpen waar jij hulp bij nodig hebt. Zo leer je dus heel gericht en verlies je geen tijd aan onderwerpen die je toch al begrijpt. Met privébijles van HIP leer je snel en efficiënt!

 

Van onderbouw tot examenjaar

Bijles Duits geven we aan iedereen die daar moeite mee heeft; van de onderbouw van het vmbo tot en met het examenjaar vwo maar ook voor leerlingen in het mbo of hbo die Duits volgen en het niet goed genoeg beheersen. Onze docenten Duits staan dan voor je klaar. Zij helpen je deze taal te leren, leggen de ingewikkelde grammatica uit en oefenen het met je. Zo ben je na deze bijlessen ineens wel goed voorbereid op je toetsen of examens.

 

Voortgang

De docent die jou bijles geeft, houdt de voortgang ook nauwgezet bij in ons leerlingvolgsysteem HOMi. Hierin komt na elke les een verslag te staan. Zo blijven wij, jouw ouders en natuurlijk jijzelf goed op de hoogte en weten we ook waar nog extra aandacht bij nodig is.

Probeer een bijles Duits!

Ben je benieuwd hoe zo’n 1-op-1 bijles Duits in het echt zal zijn? Dan volg je gewoon een proefles bij HIP! Je geeft aan wat jouw hulpvraag is, op welk niveau jij les volgt en in welk leerjaar. De docent bereidt dan jouw bijles voor. Na de bijles bepaal jij of je ermee door wil gaan. Beviel het je? Mooi, dan gaan we snel verder! De volgende bijlessen kunnen direct besproken worden zodat jij snel veel beter wordt in de Duitse taal.

 

Duitse bijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties
 • Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

 

Huiswerkbegeleiding

Soms is de taal zelf niet het probleem, maar het leren leren en het kunnen plannen van het huiswerk. Bij de bijlessen van HIP leren we je dat ook al. Maar wil je meer begeleiding bij je huiswerk zelf? Dan hebben we ook huiswerkbegeleiding. In kleine groepen van maximaal 5 leerlingen zorgen we ervoor dat je al je huiswerk hebt gemaakt, dat je leert leren en huiswerk plannen. Huiswerkbegeleiding is op elke HIP-locatie en wordt ook op zondag en in de vakanties gegeven.

Wat kost bijles Duits?

De kosten van bijlessen Duits zijn afhankelijk van de locatie waar je het volgt. Wil je weten wat bijles Duits bij jou in de buurt kost? Dan ga je de pagina Locaties en klik je op de vestiging van jouw keuze. Kies daarna voor ‘Tarieven’ en je ziet een overzicht van de prijs van de verschillende bijlessen. Duits valt onder de ‘reguliere vakken’.

Bijles in andere vakken

Bij HIP geven we ook bijles in andere vakken. Op elk niveau en in elk vak kun je bij ons bijles voor het voortgezet onderwijs volgen. Altijd geheel afgestemd op dat waar jij hulp bij nodig hebt, of dat nu gaat om het inhalen van een achterstand of omdat je moeite hebt met een specifiek onderdeel van dat vak.

Bijles Duits, op elke vestiging van HIP

Bijles Duits kun je volgen op elke vestiging van HIP of online. Wil je je daar direct voor aanmelden? Of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op of meld je aan via onderstaand formulier.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag