OMDAT JE LEREN KUNT LEREN

Heeft jouw kind moeite met het huiswerk? Met het leren, alles plannen en het maken van opdrachten? Dat kan veel stress opleveren en vooral een achterstand veroorzaken. Met huiswerkbegeleiding bij HIP leren we leerlingen leren en plannen zodat ze het uiteindelijk zelfstandig kunnen doen. Wil je ook dat jouw kind leren (weer) leuk gaat vinden en betere prestaties op school kan halen? Kies dan ook voor huiswerkbegeleiding van HIP!

LEERVOORKEUREN

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier maar wat het beste werkt voor jouw kind, moeten ze meestal zelf uitzoeken. Bij HIP hoeft dat niet, wij helpen ze hun leervoorkeuren te ontdekken. Met een tool, de Peperklip, onderzoeken we welke manier van leren het beste bij jouw kind past. En daar houden we rekening mee bij de huiswerkbegeleiding. Omdat het leren dan ineens veel beter gaat en makkelijker wordt. 

Met meer dan 20 vestigingen vind je bijna altijd wel een HIP locatie bij jou in de buurt!

Onderzoek & Begeleiding

 

Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en particulier onderwijs, bieden wij bij HIP ook nog verschillende andere diensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor, onder andere, remedial teaching faalangsttraining, hoogbegaafdheidsonderzoek, de Cogmed werkgeheugentraining en begeleiding bij dyslexie of dyscalculie.

Daarnaast staan wij scholieren en studenten ook vaak bij met het maken van hun studiekeuze en begeleiden wij hen bij het behalen van hun studie of de vereisten die zij nodig hebben voor een vervolgopleiding. Ook scholen die op zoek zijn naar een interim begeleider of remedial teacher op locatie, kunnen bij HIP terecht. Neem een kijkje bij al onze diensten voor een compleet overzicht van ons aanbod.

 

 

HIP op de kaart

      Informatie aanvragen
      030 303 66 08