Met meer dan 18 vestigingen vind je bijna altijd wel een HIP locatie bij jou in de buurt. Je vindt ons onder andere in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, maar bijvoorbeeld ook in Gelderland en Overijssel. Vrijwel al onze locaties zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je bijles, huiswerkbegeleiding van HIP of ga je naar een van onze particuliere scholen, kijk dan snel verder voor de dichtstbijzijnde locatie.

Onze particuliere scholen

Wij hebben zowel een particuliere basisschool als een voortgezet onderwijs waar je naast het reguliere curriculum veel aanvullende vakken en lessen kunt volgen en nieuwe skills kunt opdoen. Ons onderwijs volg je in kleine klassen met persoonlijke begeleiding en onderwijs op maat, afgestemd op de leervoorkeuren van elke individuele leerling. Zo zorgen wij ervoor dat onze leerlingen de beste versie van zichzelf worden.

Onderzoek & Begeleiding

 

Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en particulier onderwijs, bieden wij bij HIP ook nog verschillende andere diensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor, onder andere, remedial teaching faalangsttraining, hoogbegaafdheidsonderzoek, de Cogmed werkgeheugentraining en begeleiding bij dyslexie of dyscalculie.

Daarnaast staan wij scholieren en studenten ook vaak bij met het maken van hun studiekeuze en begeleiden wij hen bij het behalen van hun studie of de vereisten die zij nodig hebben voor een vervolgopleiding. Ook scholen die op zoek zijn naar een interim begeleider of remedial teacher op locatie, kunnen bij HIP terecht. Neem een kijkje bij al onze diensten voor een compleet overzicht van ons aanbod.

 

 

HIP op de kaart

      Informatie aanvragen
      030 303 66 08