Spaans is een wereldtaal en wordt in vele landen als moedertaal gebruikt, maar wordt op school ook veel gedoceerd als tweede taal. Kun je goed Spaans, dan kun jij je bijna overal wel verstaanbaar maken. Nu is Spaans een hele mooie taal, maar is het ook niet altijd makkelijk om deze taal te lezen en schrijven. Tijdens de bijlessen Spaans van HIP ontdekken wij wat jouw leervoorkeuren, zodat we ervoor zorgen dat jij lesstof sneller opneemt en zelf beter kunt leren.

Bijles Spaans & huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP voor je klaar om je te helpen met huiswerkbegeleiding of een bijles Spaans. Onze enthousiaste huiswerkbegeleiders kunnen jou altijd helpen bij het halen van een goed cijfer of je eindexamen. Zij hebben namelijk zelf ook allemaal VWO afgerond met een 7 of hoger. Bovendien combineren we de kennis van onze begeleiders zodat er altijd voldoende kennis en kunde in huis is om jou te begeleiden.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor huiswerkbegeleiding leggen eerst een leervoorkeuren-test af, de Peperklip. Aan de hand van deze test leren we op welke manier de leerling het beste informatie kan opnemen, zodat wij onze begeleiding daarop kunnen afstemmen. Iets waar ze de rest van hun schoolcarrière profijt van hebben. Om ervoor te zorgen dat een leerling ook op school slaagt voor Spaans, doen we bij HIP eerst een oefentoets om te ontdekken wat goed gaat en welke lesstof nog eens behandeld moet worden. Deze toets leggen wij ruim van tevoren af zodat een leerling alle tijd heeft om bij te leren. Via ons leerlingvolgsysteem, HoMi, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag