Geplaatst op 4 oktober 2023

Vestigingsmanager Laren

Door: Marketing team

Vestigingsmanager huiswerkinstituut Laren

Wil jij werken bij het leukste huiswerkinstituut van Nederland? Voor onze vestiging in Laren zoeken wij een leuke en enthousiaste Vestigingsmanager!

Werk jij graag met pubers tussen de 10 – 18 jaar maar stuur jij ook graag een team huiswerkbegeleiders aan? Dan hoef je daar bij HIP niet tussen te kiezen! Als vestigingsmanager van een van onze huiswerkinstituten doe je het namelijk allebei. In deze veelzijdige en afwisselende functie zet jij jouw vestiging op de kaart en ben je verantwoordelijk voor het succes ervan. Pedagogische taken plus management skills; een unieke combinatie waar jij energie van krijgt. En van deze mooie functie hebben we nu enkele vacatures. Start jij binnenkort op jouw eigen huiswerkinstituut in Amsterdam of in Laren!

Veelzijdige en verantwoordelijke functie:

Als vestigingsmanager bij HIP ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw huiswerkinstituut. Een verantwoordelijke en veelzijdige baan waarin je onder meer:

  • Leerlingen tussen de 10 – 18 jaar (pedagogisch) ondersteunt
  • Een team begeleiders aanstuurt
  • De vestiging op de kaart zet in de regio en nieuwe leerlingen aanneemt
  • Het contact met de ouders onderhoudt.

Pedagogiek, commercie, management en administratie

De vestigingsmanager bij HIP is hét gezicht van de vestiging. Jij bent het aanspreekpunt voor de leerlingen, hun ouders en het team begeleiders. Ook zorg jij ervoor dat het elke dag weer prettig binnenkomen is op jouw locatie. En de smoesjes van de leerlingen? Daar trap jij natuurlijk niet in!

Jij zorgt dat ze zich aan hun planningen houden, je houdt het overzicht, kunt snel schakelen en hebt een natuurlijk overwicht. Maar vooral ben je veelzijdig; pedagogiek wissel je moeiteloos af met commercie, administratie en het managen van de mensen op de vestiging. Met dat alles zorg jij voor een goede, gezellige sfeer in het huiswerkinstituut waar zowel de leerlingen als de begeleiders zich thuis voelen.

Het huiswerkinstituut

Op het huiswerkinstituut in Laren help je kinderen bij hun leerwerk, het maken van hun huiswerk en het plannen daarvan. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd één tot meerdere dagen naar HIP. We zijn overigens ook in de weekenden en de vakanties geopend. En ben jij ambitieus? Mooi zo, wij ook! Het aantal leerlingen en begeleiders mag natuurlijk altijd groeien. Jij bent vrij om actie te nemen en jouw vestiging daarvoor goed op de kaart te zetten in de omgeving.

Wat wij van jou vragen:

  • Jij bent een echte ‘spin in het web’ die snel schakelt en altijd het overzicht houdt
  • Jij bent sociaal, communicatief vaardig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Natuurlijk heb je een warm hart voor pubers (10 – 18 jaar) maar vooral met de groep 11–14-jarigen heb je van nature een klik
  • Je bent positief, enthousiast en resultaatgericht
  • Je hebt bij voorkeur een onderwijs of pedagogische achtergrond (niet noodzakelijk)
  • Je combineert met gemak pedagogische en organisatorische taken.

Wat wij jou bieden

Een veelzijdige en goed betaalde baan in een unieke en snelgroeiende omgeving. Je salaris bedraagt vanaf € 2.900 – € 3.800 op basis van 40 uur per week en een bonusregeling. Je hebt de vrijheid om jouw vestiging lokaal sterk neer te zetten, binnen het bestaande marketingconcept van HIP. Je werkt zelfstandig maar kunt altijd rekenen op de samenwerking en ondersteuning vanuit een hecht team van vestigingsmanagers en de schooldirectie. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en staan we altijd open voor jouw inbreng en vernieuwende ideeën.

Wie zijn wij?

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten en huiswerkbegeleiders op 4 Scholen en 18 huiswerkinstituten door het land.

Je komt te werken op de campus in Laren, waar naast het huiswerkinstituut ook een basisschool en middelbaar onderwijs gevestigd is. Hier krijgt elke leerling een individuele dagplanning en wordt elk vak nagekeken en indien nodig overhoord door de huiswerkbegeleiders. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd één tot meerdere dagen naar HIP. Het huiswerkinstituut is geopend van maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 19:00 uur en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur, ook in vakanties.

Je levert in deze functie een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de beste onderwijsbegeleiding bieden voor leerlingen met effectieve methoden èn door deze af te stemmen op de individuele talenten. Elk kind heeft een (leer)talent; het is onze taak daarnaar op zoek te gaan. Deze aanpak wordt goed gewaardeerd door de inspectie en is bewezen succesvol: al 4 jaar op rij is 100% van onze leerlingen geslaagd voor het eindexamen! 

Meer informatie of solliciteren?

Wil jij ook een pedagogische functie combineren met management- en marketing taken en verantwoordelijk zijn voor jouw eigen vestiging in een onderwijsomgeving? Laten we dan eens verder praten over de vacature voor vestigingsmanager bij ons huiswerkinstituut in Laren. Neem contact op of stuur je sollicitatie met CV naar Joyce den Boef, operationeel manager, via werken@hip.nl. Of bel Joyce op 06- 577 07 941. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag