Huiswerkinstituut HIP Noordwijk

WELKOM

Huiswerkinstituut HIP NOORDWIJK geeft huiswerkbegeleiding, bijlessen & examentrainingen voor leerlingen van de middelbare school. Voor basisschoolleerlingen bieden wij ook Citotrainingen.
In een huiselijke omgeving geven we op persoonlijke wijze begeleiding aan je kind. We zeggen dan ook niet voor niets: met de kennis van school en de warmte van thuis!

 

HUISWERKBEGELEIDING NOORDWIJK

Huiswerkbegeleiding is bij HIP Noordwijk veel meer dan alleen maar het bijhouden of een leerling zijn of haar huiswerk wel heeft gemaakt. Bij binnenkomst praten we eerst even over hoe de schooldag was. Per keer wordt bekeken of er speciale vakken zijn die aandacht behoeven en worden duidelijke afspraken met de leerling gemaakt. Met een persoonlijke planning gaat deze aan de slag en na afloop wordt het huiswerk nagekeken en besproken. Vervolgens wordt er een verslag naar de ouders gestuurd. Bij de huiswerkbegeleiding staat het ‘Leren leren’ centraal; dus ook plannen, organiseren en studievaardigheden komen aan bod.

 

BIJLESSEN NOORDWIJK

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen in de omgeving ook bij ons voor bijlessen. Deze zijn geschikt voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die moeite hebben met één of meerdere vakken. Deze bijlessen worden gegeven door docenten die een-op-een intensief samenwerken met je kind. Soms is een enkele bijles voldoende om een achterstand in te lopen in een bepaald vak. Maar wij kunnen ook helpen bij het maken van een profielwerkstuk (PWS) in de bovenbouw.

 

CITOTRAINING

De toetsen van het Cito-leerlingvolgsysteem spelen een belangrijke rol op de basisschool. Maar soms komt het volledige potentieel van een leerling op deze jonge leeftijd nog niet tot uiting. Bijvoorbeeld door zenuwen, moeite met de vraagstelling of ontbrekende basiskennis. Om ervoor te zorgen dat de leerling toch vol vertrouwen en met de juiste bagage deze toetsen tegemoet gaat, is een Citotraining een fijne voorbereiding.
We bieden deze training aan als individuele begeleiding waarmee op elk moment gestart kan worden. We kijken daarbij naar de aandachtspunten van de leerling en maken een gericht stappenplan. U als ouder leest mee in ons leerlingvolgsysteem en blijf op die manier op de hoogte van de vorderingen!

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 13:00 – 18:00 en op afspraak
Schoolvakanties gesloten

 

MEER WETEN OVER HUISWERKINSTITUUT HIP NOORDWIJK?

Of je kind nu behoefte heeft aan huiswerkbegeleiding, bijles of Citotraining, bij Huiswerkinstituut HIP Noordwijk zijn we er voor leerlingen van alle niveaus! Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Contact & aanmelden

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Klik hier

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Noordwijk

Molenstraat 2 – 4
2201 KZ Noordwijk
Telefoon: 071 512 38 04
E-mail: noordwijk@hip.nl

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag