Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP BARNEVELD

“Met de kennis van school en de warmte van thuis.” Dat is een bekende uitspraak bij Huiswerkinstituut HIP Barneveld. Wij maken gebruik van een rustig gelegen gebouw aan de Churchillstraat vlakbij het centrum van Barneveld. Dit is een huiselijk pand en daardoor voelt het niet schools aan. We werken met een jong en enthousiast team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten. Samen met hen creëren we voor de leerlingen een warme en fijne omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Huiswerkbegeleiding Barneveld

Het maakt niet uit of een leerling hulp nodig heeft bij het inplannen van het huiswerk en het aanbrengen van structuur, of simpelweg behoefte heeft aan een extra steuntje in de rug. Bij Huiswerkinstituut HIP Barneveld kan elke leerling terecht voor huiswerkbegeleiding. We streven constant naar een balans tussen zelfstandig werken en hulp vragen, en doen er alles aan om leren weer leuk te maken voor de leerlingen. Op maandag tot en met donderdag is de huiswerkbegeleiding onder leiding van Emma en op de vrijdag onder leiding van onze vaste bèta begeleider Alieke.

 

Bijlessen Barneveld

De leerlingen die behoefte hebben aan inhoudelijke hulp en begeleiding bij bepaalde vakken, kunnen bij ons terecht voor bijlessen. Deze worden gegeven voor alle niveaus. De bijlessen worden bij ons altijd op afspraak ingepland en kunnen ook buiten de reguliere openingstijden van ons huiswerkinstituut vallen.

Brugklas Kickstart

Bij de Brugklas Kickstart begeleiden we onze leerlingen intensief bij deze nieuwe fase in hun leven om ze een positieve en sterke start te kunnen laten maken en de juiste balans te vinden tussen school en vrije tijd. Iedere leerling heeft gedurende deze 8 weken een eigen mentor, een vertrouwd gezicht aan wie ze hun vragen en onzekerheden kwijt kunnen. Lees meer over de Brugklas Kickstart op de volgende pagina: Brugklas Kickstart. Aanmelden voor de Brugklas Kickstart kan door een mail te sturen naar Barneveld@hip.nl.

Schoolvakanties Barneveld

Ook in de schoolvakanties is Huiswerkinstituut HIP Barneveld geopend. In de praktijk blijkt is dat het prettig is voor leerlingen om ook in schoolvakanties huiswerkbegeleiding en bijlessen in te plannen. Juist zodat ze de rest van de tijd echt vrij kunnen zijn en kunnen ontspannen.

 

Overige diensten van Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Naast bijlessen bieden we ook Remedial Teaching, faalangsttraining, citotraining, studiecoaching en onderzoek. Vanaf het voorjaar starten we met onze eindexamentrainingen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
13.30 – 19.00 uur

Bijlessen worden op afspraak ingepland.

 

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Barneveld?

Neem gerust contact op met Huiswerkinstituut HIP Barneveld voor meer informatie over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om een dagje mee te lopen in de huiswerkbegeleiding om te kijken of het bij je past.

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Churchillstraat 35
3772 KV Barneveld
Telefoon: 0342-745202
E-mail: barneveld@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Ik ben erg blij met de huiswerkbegeleiding van HIP. De begeleiders zijn allemaal heel aardig en mijn cijfers zijn ook nog eens beter geworden.

Anoniem, 16 jaar
nieuw

Onze dochter heeft bij HIP de brugklastraining gevolgd. Ze heeft bij HIP een goede basis gelegd voor haar verdere schooljaar. Wij kunnen het een ieder aanraden om te doen!

Moeder leerling / huiswerkbegeleiding
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag