Kom weer op niveau met bijles voor de basisschool

Heeft je kind op de basisschool moeite met een of meerdere vakken? Doordat een onderwerp niet goed is uitgelegd of omdat een achterstand is opgelopen tijdens het vele thuisonderwijs? HIP helpt dan met bijles voor de basisschool. Persoonlijk gegeven, aangepast op het niveau van het kind en de methode van de school. Zo zorgen we dat elke leerling de lesstof goed begrijpt, weer op het gewenste niveau komt en vooral met plezier weer gaat leren!

Individuele bijlessen, afgestemd op elk kind apart

Bijles bij HIP is niet zomaar extra les. Het zijn persoonlijke lessen die 1-op-1 gegeven worden in het vak en op de manier die past bij het kind. Onze aanpak is namelijk individueel zodat we de bijles kunnen geven op de manier waarop het kind het beste leert en op het juiste niveau. Zo wordt de bijles helemaal op maat aangeboden, want dat is wel zo effectief.

 

Alle vakken

Wij verzorgen bijles in alle basisvakken van de basisschool: rekenen, taal & spelling en begrijpend lezen. We werken daarvoor met de methode van de school zelf zodat we altijd perfect aansluiten op de actuele lessen in de klas. En als het nodig is, schakelen we ook met de juf of meester.

Oefenen voor de eindtoetsen Cito, NIO of IEP

In de bovenbouw van de basisschool draait het steeds vaker om de eindtoetsen van het Cito, de NIO of IEP. Bij HIP hebben we van al deze toetsen veel oefenmateriaal beschikbaar. Heeft jouw kind bijles nodig om goed voorbereid te zijn op een van deze eindtoetsen? Dan hebben wij heel veel oefentoetsen en natuurlijk ook veel docenten om extra uitleg te geven. Met HIP is elk kind maximaal voorbereid op de eindtoetsen van de basisschool!

 

Zo werkt bijles bij HIP

Kom je voor het eerst naar HIP? Dan beginnen we altijd met een intake met de leerling zelf en de ouders. De leerling leert dan de begeleider kennen en ziet meteen de omgeving waarin de bijles gegeven wordt. Tijdens die intake wordt besproken waar extra hulp bij nodig is. Vervolgens starten we de bijlessen. Daarbij houden we de ouders en school goed op de hoogte en stemmen steeds af om de bijlessen waar nodig aan te passen. De bijlessen zelf zijn altijd 1-op-1 en volgens de leervoorkeur van het kind; op de manier waarop hij of zij het beste leert. Met bijles van HIP kan elk kind de beste versie van zichzelf worden!

 

Voordelen van bijles bij HIP

 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
 • Volgens de methode van school
 • Regelmatig contact met ouders en school
 • Ook op zondag en tijdens vakanties

Faalangsttraining

Soms is bijles alleen niet voldoende om goede cijfers te halen. Ondanks dat de stof dan wel goed beheerst wordt, haalt het kind toch nog onvoldoendes bij toetsen. In dat geval kan faalangst de oorzaak zijn. Het kind is dan bang te falen wat de resultaten negatief beïnvloedt. Wij helpen ze daarbij met faalangsttraining. Ook dit geven we op elke locatie van HIP in individuele trainingen.

Bijles op elke HIP-vestiging

HIP heeft 16 huiswerkinstituten in heel Nederland en op elke vestiging wordt bijles gegeven. Kijk snel welke locatie dicht bij jou in de buurt is en meld je kind aan voor bijles. Of neem contact met ons op als je nog vragen hebt, wil overleggen of om kennis te maken. We horen graag van je!

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag