Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een school met een uniek en vernieuwend onderwijsconcept?

Wil jij écht het verschil kunnen maken voor leerlingen? Een kleine groep enthousiaste leerlingen en een hecht/betrokken team is op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

De School van HIP is een particuliere school met een uniek en vernieuwd onderwijsconcept. Wij geven gepersonaliseerd en zelfs individueel onderwijs aan leerlingen tussen de 8 en 18 jaar. Talentontwikkeling, leren leren, plezier in leren en een huiselijk en fijne schoolomgeving staan hoog in het vaandel!

Wat zoeken wij?

Voor onze leerlingen in de onderbouw van onze school (10 – 14 jaar) zijn wij per 1 augustus 2022 op zoek naar een betrokken mentor / begeleider.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Je hebt humor
  • Goed in samenwerken
  • Een pedagogische opleiding is een pré, maar een pedagogisch hart is een must!

Wat bieden wij?

Wij bieden een HIPpe en inspirerende werkplek waar van en met elkaar geleerd wordt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en vernieuwende ideeën. We werken met thema’s waar je veel creativiteit in kwijt kunt.

Je bent de mentor van een kleine groep leerlingen, houdt het sociaal emotionele aspect van de groep goed in de gaten. Begeleidt en stuurt waar nodig met een warm en positief geluid.

Werktijden tussen 09.00 – 17.00 en 36-40 uur per week.

Hoe solliciteer je? 

Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer voor 10-07-2022 door je CV en motivatiebrief op te sturen naar irisvanvliet@deschoolvanhip.nl en/of jeffreydiemel@instituuthip.nl

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag