Geplaatst op 30 oktober 2023

Vestigingsmanager Zeist

Door: Marketing team

Vestingsmanager HIP Zeist

Voor onze snelgroeiende vestigingen in Zeist zoeken wij een ondernemende parttime vestigingsmanager voor 2/3 dagen per week vanaf 1 januari 2024.

Wie zijn wij?

Wij zijn HIP, het enige huiswerkinstituut in Zeist dat intensieve huiswerkbegeleiding en bijlessen biedt aan leerlingen van alle omliggende middelbare scholen in Zeist. We hebben twee vestigingen vlak naast elkaar, de Bovenbouw Academy voor de (pré) eindexamenkandidaten en de Onderbouw tot VWO 4. Ook bieden wij bijlessen voor basisschoolleerlingen, zowel op onze vestiging als op basisscholen in de omgeving.

Wat ga je doen?

Je begint met een intensief inwerk-traject waarbij we je vertrouwt maken met alle kneepjes van ons leuke vak! Als vestigingsmanager ben je het gezicht van de vestiging, het aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en begeleiders. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de vestiging, stuurt het team van (huiswerk)begeleiders aan, je weet de leerlingen (met zachte dwang) aan hun planningen te houden en hebt ogen op stokjes. Snel kunnen schakelen is essentieel en je hebt natuurlijk overwicht. Een echte duizendpoot-functie waarin veel ruimte is voor je eigen initiatief en creativiteit! Je zorgt ervoor dat leerlingen zich thuis voelen en dat er een goede en gezellige werksfeer op de vestiging heerst voor de begeleiders. Je werkt nauw samen met een ervaren vestigingsmanager die op onze andere locatie in dezelfde straat werkt, dus je hebt altijd een klankbord.

Wat zien wij graag in jou:

  • Een pedagogische/onderwijskundige achtergrond heeft onze voorkeur, maar dit is geen harde eis.
  • HBO werk/denkniveau.
  • Je bent een echte spin in het web, kunt snel schakelen en houdt overzicht.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een team.
  • Administratief sterk en oog voor detail.
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep van 12-18-jarigen
  • Je hebt een positieve, enthousiaste en resultaatgerichte instelling.
  • Beschikbaar op 2 a 3 dagen in de periode van maandag t/m vrijdag van 13.00-19.00 uur en 1 zondag per maand van 10:00 tot 15:00.

Ben jij die HIP-pe persoon die een stapje extra zet om het vertrouwen van onze leerlingen te winnen? Heb jij oprecht interesse om te doorgronden hoe we onze leerlingen het beste kunnen helpen en sta je stevig in je schoenen? Dan nodigen we je graag uit om een keer op onze vestigingen in Zeist te komen kijken.

Vanaf €2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur, een ontzettend leuke en inspirerende werkomgeving en niet te vergeten, 8 weken vakantie!!

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op of stuur je cv en motivatie naar Barbara Smit, directeur HIP Zeist via barbarasmit@hip.nl. Of bel Barbara op 06-2503 8146. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag