Geplaatst op 1 november 2023

Huiswerkbegeleiders Ede

Door: Marketing team

Huiswerkbegeleiders HIP Ede

Voor onze vestiging in hartje Ede zoeken wij per direct huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten.

Wie zijn wij?

Wij zijn HIP, het enige huiswerkinstituut in Ede dat intensieve huiswerkbegeleiding en bijlessen biedt aan leerlingen van alle omliggende middelbare scholen. Ook bieden wij bijlessen voor basisschoolleerlingen, zowel op onze vestiging als op basisscholen in de omgeving.

Wat ga je doen?

Als huiswerkbegeleider ben je natuurlijk bezig met de vakinhoud: vakken overhoren, vragen beantwoorden en lastige onderwerpen uitleggen. Maar dat is niet het enige! Je houdt je ook bezig met allerlei randvoorwaarden. Denk aan leren leren: wat zijn de leervoorkeuren van de leerlingen en hoe kunnen ze die het beste inzetten voor de verschillende vakken? Ook ben je bezig met leren plannen en zorgen dat leerlingen hun concentratie en motivatie vinden om aan de slag te zijn en blijven.

Natuurlijk zorg je voor een fijne sfeer en gebruik je je humor en creativiteit in de begeleiding. Ons motto is niet voor niets: Met de kennis van school en de warmte van thuis.

Wij bieden hierbij een aantrekkelijk uurloon en je ontvangt reiskostenvergoeding. Ook houden we van gezellige teamborrels en ontvang je regelmatig attenties rondom de feestdagen.

Wat zien wij graag in jou:

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zoals mondeling als schriftelijk.
  • Je bent sociaal, houdt van gezelligheid en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep.
  • Je hebt een positieve, enthousiaste en resultaatgerichte instelling.
  • Je bent minimaal één middag beschikbaar, met een voorkeur voor twee middagen, in de periode van maandag t/m vrijdag tussen 15.00-19.00 uur.

Ben jij de HIP-pe persoon die wij zoeken? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken.

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op of stuur je cv en motivatie naar Leonie Olde Bijvank, vestigingsmanager HIP Ede via ede@hip.nl. Of bel ons op 0318-209474. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag