Geplaatst op 27 juli 2023

Vestigingsmanager – HIP Zuid-Holland

Door: Danouck Tansel

Werk jij graag met pubers (10 – 18 jaar) maar stuur jij ook graag een team huiswerkbegeleiders aan? Dan hoef je daar bij HIP niet tussen te kiezen! Als vestigingsmanager van een van onze huiswerkinstituten doe je het namelijk allebei. In deze veelzijdige en afwisselende functie zet jij jouw vestiging op de kaart en ben je verantwoordelijk voor het succes ervan. Pedagogische taken plus management skills; een unieke combinatie waar jij energie van krijgt. En van deze mooie functie hebben we nu enkele vacatures. Start jij binnenkort op jouw eigen huiswerkinstituut in Leiden, Oegstgeest of Noordwijk?

Veelzijdige en verantwoordelijke functie:

Als vestigingsmanager bij HIP ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw huiswerkinstituut. Een verantwoordelijke en veelzijdige baan waarin je onder meer:

  • Leerlingen (10 – 18 jaar) (pedagogisch) ondersteunt;
  • Het team begeleiders aanstuurt;
  • De vestiging op de kaart zet en nieuwe leerlingen aanneemt;
  • Het contact met de ouders onderhoudt.

Pedagogiek, commercie, management en administratie

De vestigingsmanager bij HIP is hét gezicht van de vestiging. Jij bent het aanspreekpunt voor de leerlingen, hun ouders en het team begeleiders. Ook zorg jij ervoor dat het elke dag weer prettig binnenkomen is op jouw locatie. En de smoesjes van de leerlingen? Daar trap jij natuurlijk niet in!

Jij zorgt dat ze zich aan hun planningen houden, je houdt het overzicht, kunt snel schakelen en hebt een natuurlijk overwicht. Maar vooral ben je veelzijdig; pedagogiek wissel je moeiteloos af met commercie, administratie en het managen van de mensen op de vestiging. Met dat alles zorg jij voor een goede, gezellige sfeer in het huiswerkinstituut waar zowel de leerlingen als de begeleiders zich thuis voelen.

Het huiswerkinstituut

Op een huiswerkinstituut begeleiden 10 tot 12 begeleiders zo’n 35 leerlingen. Ze helpen deze kinderen bij hun leerwerk, het maken van hun huiswerk en het plannen daarvan. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd een tot meerdere dagen naar HIP. We zijn overigens ook in de weekenden en de vakanties geopend. En ben jij ambitieus? Mooi zo, wij ook! Het aantal leerlingen en begeleiders op een school mag natuurlijk altijd groeien. Jij bent vrij om actie te nemen en jouw vestiging daarvoor goed op de kaart te zetten.

Wat wij van jou vragen:

  • Jij bent een echte ‘spin in het web’ die snel schakelt en altijd het overzicht houdt;
  • Jij bent sociaal, communicatief vaardig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Natuurlijk heb je een warm hart voor pubers (10 – 18 jaar) maar vooral met de groep 11 – 14-jarigen heb je van nature een klik;
  • Je bent positief, enthousiast en resultaatgericht;
  • Je hebt bij voorkeur een onderwijs of pedagogische achtergrond (niet noodzakelijk);
  • Je combineert met gemak pedagogische en organisatorische taken.

Wat wij jou bieden

Een veelzijdige baan in een unieke en vooruitstrevende omgeving. Het start salaris is €2900,- bruto obv 40 uur. Je werkt 24 – 32 uur per week en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald. Je hebt de vrijheid om jouw vestiging lokaal sterk neer te zetten, binnen het bestaande marketingconcept van HIP. Je werkt zelfstandig maar kunt altijd rekenen op de samenwerking en ondersteuning vanuit een hecht team van vestigingsmanagers en de schooldirectie. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en staan we altijd open voor jouw inbreng en vernieuwende ideeën.

Dit is HIP

HIP is een particulier instituut in ’t Gooi en op de Utrechtse Heuvelrug waar persoonlijk onderwijs centraal staat. Met basisscholen, middelbaar onderwijs en meerdere huiswerkinstituten helpen we elk kind op de manier die het beste bij hem of haar past. Zodat ze leren leren en plannen, leren (weer) leuk gaan vinden en zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Dat doen we in een fijne, huiselijke schoolomgeving en altijd met veel persoonlijke aandacht voor elk kind.

Deze aanpak wordt goed gewaardeerd door de inspectie en is bewezen succesvol: al 3 jaar op rij is 100% van onze leerlingen geslaagd voor het eindexamen!

Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en particulier onderwijs, bieden wij bij HIP ook nog verschillende andere diensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor, onder andere, remedial teaching faalangsttraining, hoogbegaafdheidsonderzoek, de Cogmed werkgeheugentraining en begeleiding bij dyslexie of dyscalculie.

Is deze vacature iets voor jou?

Wil jij ook een pedagogische functie combineren met management- en marketing taken en verantwoordelijk zijn voor jouw eigen vestiging in een onderwijsomgeving? Laten we dan eens verder praten over de vacature voor vestigingsmanager bij een van de huiswerkinstituten van HIP. Mail snel jouw sollicitatie met cv naar info@hip.nl. En heb je nog vragen? Bel of mail dan naar: info@hip.nl : telefoon: 030 303 66 08

We horen graag van je!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag