Geplaatst op 28 juni 2024

Vestigingsmanager HIP Bilthoven

Door: Marketing team

Vestigingsmanager HIP Bilthoven

Wil jij werken bij het leukste huiswerkinstituut van Nederland? Ben je op je best in een veelzijdige en afwisselende functie? Voor onze vestiging in Bilthoven zoeken wij een ervaren, bevlogen vestigingsmanager!

Wat je gaat doen

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het succes en de dagelijkse aansturing van jouw huiswerkinstituut. Jij bent de spil van het instituut als aanspreekpunt voor de leerlingen, hun ouders en het team van begeleiders. Inspireren, aandacht geven en ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als sociaal emotioneel, daar ligt jouw focus. Samen met je team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten zorg je voor de allerbeste kwaliteit en creëer je een positieve en stimulerende omgeving. Zodat zowel de leerlingen als de begeleiders zich thuis voelen.

Je realiseert de HIP kwaliteit door overzicht te houden en snel te schakelen. Je lost incidenten moeiteloos op maar houdt ook zicht op de lange termijn doelen en resultaten. Maar vooral ben je veelzijdig; pedagogiek wissel je moeiteloos af met commercie, administratie en het aansturen van de collega’s op de vestiging.

En ben jij ambitieus? Mooi zo, wij ook! Het aantal leerlingen, begeleiders en bijlesdocenten mag natuurlijk altijd groeien. Jij bent vrij om actie te ondernemen en jouw vestiging lokaal sterk neer te zetten binnen het bestaande marketingconcept van HIP.

Het huiswerkinstituut

Op het huiswerkinstituut in Noordwijk helpen we kinderen bij hun leerwerk, het maken van hun huiswerk en het plannen daarvan. Hier krijgt elke leerling een individuele dagplanning, wordt elk vak nagekeken en indien nodig overhoord door de huiswerkbegeleiders. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd één tot meerdere dagen naar HIP. Het huiswerkinstituut is geopend van maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 tot 15:00 uur, ook in vakanties.

Wat wij van jou vragen:

  • Natuurlijk heb je een warm hart voor leerlingen (10 – 18 jaar)
  • Jij bent een ervaren manager die snel schakelt, prioriteiten stelt en overzicht houdt
  • Jij bent communicatief vaardig en weet te overtuigen
  • Je zet jouw resultaatgerichtheid en ondernemerschap in voor zowel de kwaliteit als de groei en resultaten van jouw vestiging
  • Je hebt affiniteit met onderwijs of pedagogiek, een achtergrond hierin is niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen
  • Je combineert met gemak pedagogische en organisatorische taken
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Wat wij jou bieden

Een veelzijdige, verantwoordelijke baan in een unieke en snelgroeiende omgeving. Je salaris bedraagt tussen € 2.900 – € 3.600 op basis van 40 uur per week en een bonusregeling. Je werkt zelfstandig maar kunt altijd rekenen op de samenwerking en ondersteuning vanuit een hecht team van vestigingsmanagers en de schooldirectie. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en staan we altijd open voor jouw inbreng en vernieuwende ideeën.

Wie zijn wij?

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten, bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders op 3 Scholen en 24 huiswerkinstituten door het land.

Je komt te werken op het huiswerkinstituut in Bilthoven.

Je levert als vestigingsmanager een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de beste onderwijsbegeleiding bieden voor leerlingen met effectieve methoden en door deze af te stemmen op de individuele talenten. Elk kind heeft een (leer)talent; het is onze taak daarnaar op zoek te gaan. Deze aanpak wordt goed gewaardeerd door de inspectie en is bewezen succesvol: al 4 jaar op rij is 100% van onze leerlingen geslaagd voor het eindexamen!

Meer informatie of solliciteren?

Wil jij verantwoordelijk zijn voor jouw eigen vestiging in een onderwijsomgeving? Laten we dan eens verder praten over de vacature voor vestigingsmanager bij ons huiswerkinstituut in Bilthoven. Neem contact op of stuur je sollicitatie met CV naar Joyce den Boef, operationeel manager, via werken@hip.nl. Of bel Joyce op 06- 577 07 941. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag