Geplaatst op 6 juli 2022

Plusleerkracht basisschool Bilthoven

Door: Robin van der Laan

Vacature: Plusleerkracht basisschool Bilthoven
Persoonlijk en op de manier die het beste bij elk kind past, geef jij instructies aan een klein groepje leerlingen. Maximaal 5, zodat je alle tijd en aandacht voor ze hebt. En daarna komt de volgende groep. Zo heb je elke dag echt contact met de leerlingen en behandel je steeds weer andere vakken. Een afwisselende baan waar je veel voldoening uit haalt. Wil jij dat ook? Solliciteer dan op de vacature voor plusleerkracht op onze particuliere basisschool in Bilthoven.

Werken in het particuliere onderwijs
Als plusleerkracht werken in het particuliere onderwijs? Dat kan bij de Basisschool van HIP. Hier geven we gepersonaliseerd onderwijs. Dat houdt in dat de leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo les krijgen. De groepsleerkracht heeft de verantwoordelijkheid voor de groep, bepaalt de niveaus van de leerlingen en volgt hun leerontwikkelingen. Als plusleerkracht verzorg jij de verschillende instructies in heel kleine groepjes.

Vacature in het kort
Functie:
Plusleerkracht

Werkplek:
Bilthoven

Uren / Aanvang:
In overleg / Start per 15/08/22

Bijzonderheden:
Particulier, gepersonaliseerd onderwijs

Basisschool van HIP
De basisschool van HIP is een particuliere basisschool in Bilthoven waar lesgeven anders dan anders gaat. Hier hebben we geen grote klassen waar iedereen dezelfde lessen op dezelfde manier krijgt. Wij geven gepersonaliseerd onderwijs aan heel kleine groepen waarbij de interesses en capaciteiten van elk kind bepalen hoe we lesgeven. Met talentontwikkeling, leren leren en een huiselijke, fijne schoolomgeving zorgen we ervoor dat de kinderen het leren bij HIP weer leuk vinden.

Plusleerkracht (pt)
Voor onze leerlingen in de midden- of bovenbouw zoeken wij een plusleerkracht (pt) die:
– Inspireert
– Coachend les kan geven
– Oog heeft voor de leerbehoeften van leerlingen
– Stressbestendig en flexibel is
– Innovatief en creatief is
– Goed kan samenwerken
– Pedagogische kennis heeft
– Een lesbevoegdheid is een pré, maar niet een vereiste
– De startdatum is per 15 augustus 2022. Het aantal uren is in overleg.

Wat wij jou bieden
Bij De School van HIP vind jij in Bilthoven een hippe, inspirerende werkplek op onze basisschool waar we van en met elkaar leren. Heb jij vernieuwende ideeën of andere inbreng? Dan horen we dat graag! Hier ontwikkelen we zelf ons thematisch onderwijs waarin we de zaakvakken en beeldende vorming verwerken. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.

Jouw dag als plusleerkracht bij HIP
Als plusleerkracht bij HIP geef jij instructies aan kleine groepjes leerlingen, maximaal 5 per keer, uit verschillende jaargroepen. Je doet dit voor diverse vakken. De werktijden zijn ’s ochtends van 9.00 tot 12.15 uur.

Meer dan HIP
HIP is meer dan alleen een basisschool. Wij hebben ook HIP 10-14, Groep 9, een middelbare school, bieden huiswerkbegeleiding, bijles en werken met ons eigen team van Diagnostiek & Advies. Een compleet aanbod van diensten voor onze leerlingen, allemaal onder een dak of in ieder geval heel dichtbij en direct toegankelijk. Een prettige werkomgeving dus, ook voor jou! Want als het nodig is, heb je bij ons altijd snel toegang tot extra ondersteuning voor een van de leerlingen en er zijn altijd collega’s dichtbij als je wil overleggen.

Meer informatie
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anita van de Wakker of Iris van Vliet (directie basisschool).
Anitavandewakker@deschoolvanhip.nl
Irisvanvliet@deschoolvanhip.nl

Is deze vacature iets voor jou?
Wil jij ook werken in het prettige onderwijsomgeving waar je heel persoonlijk en in kleine groepen bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen? En herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw sollicitatie met cv naar de bovenstaande mailadressen. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag