Geplaatst op 3 april 2023

Leerkracht basisschool Bilthoven

Door: Marketing team

Vacature: Leerkracht basisschool Bilthoven
Elke dag heb jij echt de tijd voor jouw leerlingen. Met aandacht help je ze stuk voor stuk verder, op de manier en in het tempo dat bij ze past. Jij geeft ze les, in een fijne omgeving en persoonlijk. Je ziet dat de leerlingen het leren weer leuk gaan vinden en dat ze uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Wil jij deze succesverhalen ook meemaken? Dat kan, want wij hebben nu een vacature voor leerkracht bij HIP, de particuliere basisschool in Bilthoven.

Werken in het particuliere onderwijs
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een basisschool met een uniek en vernieuwend onderwijsconcept? Waar jij écht het verschil maakt voor leerlingen? Kom dan werken in het particulier onderwijs, als leerkracht bij HIP! Hier is een kleine groep enthousiaste leerlingen en een klein, hecht team van ervaren collega’s op zoek naar jou!

Vacature in het kort

Functie:
Leerkracht basisschool

Werkplek:
Bilthoven

Uren / Aanvang:
In overleg

Bijzonderheden:
Particulier, gepersonaliseerd onderwijs

Basisschool van HIP
De basisschool van HIP is een particuliere basisschool in Bilthoven waar het lesgeven anders dan anders is. Hier sta je niet voor een grote klas waar iedereen dezelfde lessen op dezelfde manier krijgt. Wij geven gepersonaliseerd onderwijs aan heel kleine groepen waarbij de interesses en capaciteiten van elk kind bepalen hoe we lesgeven. Met talentontwikkeling, leren leren en een huiselijke, fijne schoolomgeving zorgen we ervoor dat de kinderen het leren bij HIP weer leuk vinden.

Ervaren leerkracht (ft/pt)
Voor onze leerlingen in de middenbouw zijn wij op zoek naar een ervaren leerkracht (ft/pt) die:
– Een lesbevoegdheid heeft
– Inspireert
– Coachend les kan geven
– Stressbestendig en flexibel is
– Innovatief en creatief is
– Goed kan samenwerken
– Humor heeft
– Een Master SEN of ervaring met speciale onderwijsbehoeften is een pré
– Het aantal dagen en de startdatum zijn in overleg.

Wat wij jou bieden
Bij De School van HIP vind jij in Bilthoven een hippe, inspirerende werkplek op onze basisschool waar we van en met elkaar leren. Heb jij vernieuwende ideeën of een andere inbreng? Dan horen we dat graag! Hier ontwikkelen we zelf ons thematisch onderwijs waarin we de zaakvakken en beeldende vorming verwerken. Ook jij kan daaraan meebouwen en zo jouw verschillende onderwijsvaardigheden verder ontplooien en professionaliseren. Salaris wordt bepaald op basis van ervaring en opleidingsniveau.

Jouw dag als leerkracht bij HIP
Als leerkracht bij HIP geef je les aan een kleine groep leerlingen (maximaal 10 tot 14 kinderen). Het onderwijs is gepersonaliseerd wat betekent dat de leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo les krijgen. Je krijgt daarbij iedere ochtend hulp van een plusleerkracht bij het geven van instructies op niveau. Deze plusleerkracht geeft zelfstandig instructies aan een groepje van maximaal 5 leerlingen. Hierdoor heb jij meer tijd om leerlingen te ondersteunen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied.

Meer dan HIP
Bij HIP vind je meer dan alleen een basisschool. Wij hebben ook HIP 10-14, Groep 9, een middelbare school, bieden huiswerkbegeleiding, bijles en werken met ons eigen team van Diagnostiek & Advies. Een compleet aanbod van diensten voor jouw leerlingen, allemaal onder een dak of in ieder geval heel dichtbij en direct toegankelijk. Zodat jij als leraar snel extra hulp kunt inschakelen voor een van jouw leerlingen of even kan overleggen met een van je directe collega’s.

Meer informatie
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anita van de Wakker of Iris van Vliet (directie basisschool).
Anitavandewakker@deschoolvanhip.nl
Irisvanvliet@deschoolvanhip.nl
06 59 87 06 60

Is deze vacature iets voor jou?
Wil jij ook werken in het onderwijs en kinderen lesgeven op een manier die bij ze past en waardoor ze school en leren weer leuk gaan vinden? En herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw sollicitatie met cv naar de bovenstaande mailadressen. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

Neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag