Geplaatst op 13 juli 2023

Ervaren groepsleerkracht Bilthoven

Door: Danouck Tansel

De Basisschool van HIP is een particuliere basisschool in Bilthoven. Wij geven gepersonaliseerd onderwijs aan kleine groepen. Talentontwikkeling, leren leren, plezier in leren en voor ieder kind een huiselijke en fijne schoolomgeving staan hoog in het vaandel.
Voor onze middenbouw groep (groep 3, 4 en 5) zijn wij per 1 augustus 2023 op zoek naar een ervaren leerkracht die parttime of fulltime beschikbaar is.

Werken in het particuliere onderwijs
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een basisschool met een uniek en vernieuwend onderwijsconcept? Waar jij écht het verschil maakt voor leerlingen? Kom dan werken in het particulier onderwijs, als leerkracht bij HIP! Hier is een kleine groep enthousiaste leerlingen en een klein, hecht team van ervaren collega’s op zoek naar jou!

Wij zoeken een collega die:

 • Inspireert
 • Coachend les kan geven
 • Oog heeft voor de leerbehoeften van leerlingen
 • Communicatief vaardig is
 • Stressbestendig is
 • Kan doorzetten
 • Een master SEN is een pré

Wij werken veel digitaal en adaptief. Wij bieden een HIPPE en inspirerende werkplek waar van en met elkaar geleerd wordt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en vernieuwende ideeën. Nakijkwerk is er zelden bij. De resultaten van leerlingen analyseren en het aanbod aanpassen is wat op dagelijkse basis gevraagd wordt. Het opstellen en bijsturen van persoonlijke leerplannen en een coachende wijze van lesgeven horen bij deze functie.

Wat wij jou bieden

 • Een passend salaris binnen de range €4500 en €5200 (obv fulltime) afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid om te ontwikkelen

Jouw dag als leerkracht bij HIP
Als leerkracht bij HIP geef je les aan een kleine groep leerlingen (maximaal 10 tot 14 kinderen). Het onderwijs is gepersonaliseerd wat betekent dat de leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo les krijgen. Je krijgt daarbij iedere ochtend hulp van een plusleerkracht bij het geven van instructies op niveau. Deze plusleerkracht geeft zelfstandig instructies aan een groepje van maximaal 5 leerlingen. Hierdoor heb jij meer tijd om leerlingen te ondersteunen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied.

Meer dan HIP
Bij HIP vind je meer dan alleen een basisschool. Wij hebben ook HIP 10-14, Groep 9, een middelbare school, bieden huiswerkbegeleiding, bijles en werken met ons eigen team van Diagnostiek & Advies. Een compleet aanbod van diensten voor jouw leerlingen, allemaal onder een dak of in ieder geval heel dichtbij en direct toegankelijk. Zodat jij als leraar snel extra hulp kunt inschakelen voor een van jouw leerlingen of even kan overleggen met een van je directe collega’s.

Meer informatie
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wendy Akkerman via wendy.akkerman@fygi.nl.

Is deze vacature iets voor jou?
Wil jij ook werken in het onderwijs en kinderen lesgeven op een manier die bij ze past en waardoor ze school en leren weer leuk gaan vinden? En herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw motivatie met cv naar bovenstaand mailadres. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag