Geplaatst op 6 juli 2022

Docent Duits – 1e graads

Door: Robin van der Laan

Elke dag heb jij echt de tijd voor jouw leerlingen. Met aandacht help je ze stuk voor stuk verder, op de manier en in het tempo dat bij ze past. Jij geeft ze les, in een fijne omgeving en persoonlijk. Je ziet dat de leerlingen het leren weer leuk gaan vinden en dat ze uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Wil jij deze succesverhalen ook meemaken? Dat kan, want wij hebben nu een vacature voor docent bij HIP, de particuliere School in Bilthoven.

Vacature in het kort

Functie:
Docent Duits – 1ste Graad

Werkplek:
Bilthoven

Uren / Aanvang:
3 uur

Bijzonderheden:
Particulier, gepersonaliseerd onderwijs
De School van HIP
De School van HIP is een particuliere middelbare school in Bilthoven waar het lesgeven anders dan anders is. Hier sta je niet voor een grote klas waar iedereen dezelfde lessen op dezelfde manier krijgt. Wij geven gepersonaliseerd onderwijs 1 op 1 waarbij de interesses en capaciteiten van elk kind bepalen hoe we lesgeven. Met talentontwikkeling, leren leren en een huiselijke, fijne schoolomgeving zorgen we ervoor dat de kinderen het leren bij HIP weer leuk vinden.

Ervaren docent 
Voor onze leerlingen in de onder- en bovenbouw zijn wij op zoek naar een ervaren docent die:
– Een lesbevoegdheid heeft
– Inspireert
– Coachend les kan geven
– Stressbestendig en flexibel is
– Innovatief en creatief is
– Goed kan samenwerken
– Humor heeft
– Het aantal dagen en de startdatum zijn in overleg.

Wat wij jou bieden
Bij De School van HIP vind jij in Bilthoven een hippe, inspirerende werkplek op onze basisschool waar we van en met elkaar leren. Heb jij vernieuwende ideeën of een andere inbreng? Dan horen we dat graag! Hier ontwikkelen we zelf ons thematisch onderwijs waarin we de zaakvakken en beeldende vorming verwerken. Ook jij kan daaraan meebouwen en zo jouw verschillende onderwijsvaardigheden verder ontplooien en professionaliseren.
Salaris wordt bepaald op basis van ervaring en opleidingsniveau.

Jouw dag als docent bij HIP
Als docent bij HIP geef je les aan leerlingen 1 op 1. Het onderwijs is gepersonaliseerd wat betekent dat de leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo les krijgen. Je wordt daarbij ondersteund door een mentor en huiswerkbegeleiders.
De mentor overziet het sociaal emotionele gedeelte van de gehele groep (meestal onderverdeeld in onder- en bovenbouw) en de huiswerkbegeleiders kijken het huiswerk na en sturen jou de feedback.

Meer dan HIP
Bij HIP vind je meer dan alleen een middelbare school. Wij hebben ook HIP 10-14, Groep 9, een basischool, bieden huiswerkbegeleiding, bijles en werken met ons eigen team van Diagnostiek & Advies.
Een compleet aanbod van diensten voor jouw leerlingen, allemaal onder een dak of in ieder geval heel dichtbij en direct toegankelijk. Zodat jij als docent snel extra hulp kunt inschakelen voor een van jouw leerlingen of even kan overleggen met een van je directe collega’s.

Meer informatie
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jeffrey Diemel.
jeffreydiemel@instituuthip.nl

Is deze vacature iets voor jou?
Wil jij ook werken in het onderwijs en kinderen lesgeven op een manier die bij ze past en waardoor ze school en leren weer leuk gaan vinden? En herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw sollicitatie met cv naar de bovenstaande mailadressen. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag