Geplaatst op 3 oktober 2023

Surveillant in Laren

Door: Marketing team

Surveillant     –  Huiswerkinstituut HIP Laren

Werk je graag met pubers? En ben jij in staat de rust te bewaren in een stiltelokaal zodat leerlingen daar zelfstandig kunnen werken? Heb jij het overwicht en de overtuigingskracht om hen te motiveren en indien nodig te corrigeren? Lukt het je om tussendoor ook nog oefentoetsen klaar te zetten in de digitale toets omgeving? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een surveillant in het centrum van Laren waar ons huiswerkinstituut is gevestigd.

Wat je gaat doen:

Jij biedt de leerlingen van het huiswerkinstituut een stimulerende omgeving voor het maken van hun huiswerk en het leren voor toetsen. De leerlingen werken en leren zelfstandig in een stiltelokaal.

Als surveillant zorg jij voor rust en stilte in het stiltelokaal waarbij je zicht houdt op de werkhouding en voortgang van elke individuele leerling. Je ondersteunt leerlingen in hun aanpak van het huiswerk en de opdrachten. En noteert de voortgang per leerling op een aanvragenlijst. Vanuit de planning per leerling zet je oefentoetsen voor hen klaar in de digitale toets omgeving of print je toetsen voor hen uit. Tijdens de vaste pauze zorg je voor een leuke omgang met elkaar en na de pauze weet je de leerlingen weer aan het werk te krijgen.

Waar je komt te werken:

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten en huiswerkbegeleiders op 4 Scholen en 18 huiswerkinstituten door het land.

De surveillant die we zoeken komt te werken op ons Huiswerkinstituut in het centrum van Laren. Hier krijgt elke leerling een individuele dagplanning en wordt elk vak nagekeken en indien nodig overhoord door de huiswerkbegeleiders. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd één tot meerdere dagen naar HIP. Het huiswerkinstituut is geopend van maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 19:00 uur en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur, ook in vakanties.

Wat wij jou bieden: 

 • Een salaris vanaf €11,- per uur (exclusief vakantiegeld)
 • Een enthousiast team van begeleiders en docenten
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen
 • Een verrijkende ervaring op je CV
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding (indien je geen studenten OV hebt).

Wie ben jij?

 • Je hebt het overwicht en de overtuigingskracht om middelbare school leerlingen te motiveren en indien nodig te corrigeren zodat zij hun huiswerk geconcentreerd afmaken
 • Je bent flexibel en stressbestendig en weet de rust te bewaren
 • Je werkt graag met pubers en hebt goede communicatieve vaardigheden zodat je zowel weet te motiveren als te corrigeren
 • Je bent minimaal een middag per week beschikbaar
 • Je bent flexibel en bereid om zo nu en dan in het weekend te werken.

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact met ons op via laren@hip.nl of bel naar 035-3031386. Herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw sollicitatie met cv naar het bovenstaande mailadres. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag