Geplaatst op 2 oktober 2023

Regiomanager Huiswerkinstituten

Door: Marketing team

Regiomanager HIP Huiswerkinstituten

Combineer jij ondernemerschap met leidinggevende kwaliteiten? En vind jij het een mooie uitdaging deze capaciteiten in te zetten in een sterk groeiende organisatie? Weet jij resultaten te behalen door collega’s te inspireren, aandacht te geven en te laten ontwikkelen zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen? Heb je leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie of werkomgeving? Dan gaan we graag met je in gesprek over onze gezamenlijke ambities.

 

Wat ga je doen?

Deze rol is ontstaan door het succes en de snelle groei van HIP. Ale regiomanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en resultaten van de vestigingen uit jouw regio. Deze regio bestaat in eerste instantie uit 10 huiswerkinstituten, maar het aantal en de exacte locaties kunnen nog wijzigen door de groei die HIP doormaakt. Samen met je team van vestigingsmanagers maak jij het verschil en zorg je voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de beste onderwijsbegeleiding bieden voor leerlingen met effectieve methoden èn door deze af te stemmen op de individuele talenten. Elk kind heeft een (leer)talent; het is onze taak daarnaar op zoek te gaan.

Je weet de kwaliteit van de HIP Huiswerkinstituten te optimaliseren en hebt oog voor de financiële en personele aspecten die dit met zich meebrengt. Je begeleidt en ondersteunt de vestigingsmanagers uit jouw regio bij het opstellen en realiseren van hun budget en jaarplan. Je houdt overzicht, lost knelpunten op en benut kansen zodat we blijven groeien en onderscheidend blijven in de markt.

Je bent goed zichtbaar: je weet wat er speelt op de vestigingen en hebt intensief contact met de vestigingsmanagers en alle medewerkers. Doordat jij de vestigingsmanagers ondersteunt bij de dagelijkse aansturing van hun instituten kunnen zij het beste uit zichzelf en hun teams halen. Je rapporteert aan de operationeel manager en werkt nauw samen met de integratiemanager en de kwaliteitsmanager.

 

Waar je komt te werken:

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten en huiswerkbegeleiders op 2 Campuslocaties en 18 huiswerkinstituten. De hoofdkantoorcollega’s werken afwisselend op de locaties in Laren en Bilthoven.

Op onze huiswerkinstituten krijgt elke leerling een individuele dagplanning en wordt elk vak nagekeken en indien nodig overhoord. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd één tot meerdere dagen naar HIP. De huiswerkinstituten zijn op maandag tot en met donderdag geopend van 15:00 tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 tot 14:00 uur, ook in vakanties.

Wat wij jou bieden:

HIP biedt goede arbeidsvoorwaarden en een informele, collegiale sfeer. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

 • Een contract voor 12 maanden met een reële mogelijkheid tot een aanstelling voor langere termijn
 • Een goed marktconform salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring
 • Een mooie bonusregeling
 • Een pensioenregeling
 • 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald
 • Een laptop, IPhoneen een leaseauto

 Wie ben jij?

Je voelt je thuis in een ambitieuze maar persoonlijke werkomgeving en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Door jouw leiderschapsstijl en samenwerking ben je in staat collega’s op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en/of werkomgeving
 • Nederlands uitstekend in woord en geschrift
 • Digitale vaardigheden in Office365, HOMi en HR-software (numbers, Afas)
 • Analytisch maar ook in staat om operationeel bij te springen en te ondersteunen waar nodig

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op of stuur je sollicitatie met cv naar Joyce den Boef, operationeel manager, via werken@hip.nl. Of bel Joyce op 06- 577 07 941. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag