Basisschool en voortgezet onderwijs

Of leren weer leuk kan zijn? Zeker wel! Op de coolste school van Nederland geven we les op een manier die bij het kind past. Maatwerk in onderwijs dus, met oprechte aandacht en een echt persoonlijke aanpak. Dat is de manier waarop we kinderen leren te leren en ze hun talenten laten ontdekken en ontwikkelen. Die school is HIP, een particuliere school met zowel een basisschool als voortgezet onderwijs. Ontdek zelf of het ook iets voor jou of je kind is en kom gewoon eens een dagje langs!

HIP: Happy kids, happy parents

De particuliere scholen van HIP bieden de reguliere lessen aan plus veel extra vakken en vaardigheden. Daar is tijd voor omdat onze lessen zoveel effectiever zijn. We werken bijvoorbeeld in kleine klassen, geven 1-op-1 instructie en geven de lessen op de manier die bij de leervoorkeuren van het kind past. Met persoonlijk onderwijs en oprechte aandacht ontzorgen we de ouders en zorgen voor elk kind. Zo wordt leren hier weer leuk en ontwikkelen de leerlingen zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau.

Succesvolle aanpak: 100% geslaagd

Een andere aanpak is niet altijd beter, maar wel bij HIP. Ons onderwijs is custommade doordat elk kind hier persoonlijk begeleid wordt en een eigen leerplan volgt. En met succes; de laatste jaren zijn alle leerlingen van het voorgezet onderwijs bij HIP geslaagd. Een resultaat waar we trots op zijn en waarvan de inspectie recent nog “zeer onder de indruk” was.

 

Particuliere basisschool

De particuliere basisschool van HIP is geen basisschool zoals alle andere. Hier krijgt elk kind een persoonlijke aanpak zodat het kan leren op de manier die het beste bij hem of haar past. Maar ook is hier volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doordat ze kind mogen en kunnen zijn. Bij HIP ontdekt een kind z’n passies en talenten en groeit het op tot de beste versie van zichzelf! 

Meer weten? Hier lees je alles over de basisschool van HIP.

Kom sfeer proeven!

Kom een dagje sfeer proeven op de particuliere bassischool van HIP

Neem contact op!

Particulier voortgezet onderwijs

Het particuliere voorgezet onderwijs van HIP is er voor iedereen, ook als je van een reguliere basisschool komt. Hier krijg je natuurlijk de gewone vakken zoals op elke middelbare school, maar we geven nog veel meer. Zo krijg je elke les 1-op-1 kort uitgelegd door jouw docent en zijn er mentoren en huiswerkbegeleiders om je daarna verder te helpen. Elk vak volg je op jouw niveau en tempo, ook als dat per vak verschillend is. En zittenblijven? Dat gebeurt hier niet. Je gaat elk jaar gewoon verder waar je gebleven bent. En moet je nog certificaten halen of wil je versneld examen doen? Dan kan dat ook. De laatste jaren is elke leerling van HIP geslaagd. Wil je weten hoe we dat doen?

Lees dan hier alles over de middelbare school van HIP.

Een dagje meelopen?

Ben je benieuwd naar ons voortgezet onderwijs? Kom dan eens een dagje meelopen.

Klik hier

10-14 onderwijs bij HIP

HIP 10-14 is onderwijs voor kinderen van 10 t/m 14 jaar; uit groep 7 en 8 en klas 1 en 2. Samen zitten ze in een kleine klas waar ze 1-op-1 onderwijs krijgen. Custommade dus in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Omdat ze al eerder toe zijn aan meer uitdaging of juist meer tijd nodig hebben voordat ze het definitieve schooladvies krijgen.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE basisschool

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie Download hier de brochure

Intake middelbare school

Je voortgezet onderwijs een kickstart geven bij HIP? Klik hier

#HIPHELPT

nieuw

Bedankt voor al jullie hulp, inzet en meedenken de afgelopen twee jaren. Fani heeft veel geleerd bij jullie; niet alleen lesstof op het juiste niveau, maar ook als persoon.

R. Meijer (vader leerling), De School van HIP (Bilthoven)
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag