HIP is er ook voor scholen!

Wij werken op diverse vlakken samen met het basisscholen en middelbare scholen. Wellicht zoek je ondersteuning voor je basisschool op het gebied van rekenlessen of wil je een buitenschools programma aanbieden. Voor het middelbaar onderwijs zijn wij de partner bij bijvoorbeeld examentrainingen of wanneer andere onderwijsondersteuning gewenst is. Ook ben je voor praktische hulp, zoals surveilleren bij examens en onderwijsassistenten, bij ons aan het juiste adres.

HIP Foundation

Bij HIP geloven we in gelijke kansen voor onze kinderen. Ieder kind kan zijn talenten ontwikkelen in de juiste omgeving en met gerichte aandacht. Om dit te bereiken hebben we o.a. de HIP Foundation opgericht: een stichting die persoonlijke onderwijsbegeleiding aanbiedt met gelden van o.a. sponsoren en privé-donaties. Een steuntje in de rug voor die kinderen waar de financiële slagkracht ontbreekt en hulp gewenst is.

School & omgeving

Buiten de reguliere schooluren om bieden we programma’s voor basisscholen. Deze programma’s stimuleren leerlingen hun talenten te ontwikkelen, ongeacht de thuissituatie of omgeving! Het kan door middel van extra aandacht voor schoolvakken als rekenen, lezen of spelling. En ook op het gebied van kunst, cultuur, sport en techniek heeft HIP de nodige expertise in huis.

Tijdens de kerstvakantie heeft Future Makers (onderdeel van HIP) een winterschool georganiseerd op de IKC De Vijf Pilaren uit Zoetermeer. De eerste week van de vakantie was voor de leerlingen van de onderbouw en de tweede week voor de leerlingen van de bovenbouw. 

Er stonden leuke educatieve, sportieve en creatieve activiteiten op het programma. Van rekenles tot een workshop robotica.

Op de foto zie je een paar trotse leerlingen uit de de onderbouw met hun creatieve schilderijen!

Meer weten over onze projecten op scholen?

Neem contact op met Joyce den Boef

E joycedenboef@hip.nl

T 06-57707941

Neem contact op met HIP

Neem vrijblijvend contact met ons op!   Contact opnemen

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag