Geplaatst op 22 maart 2024

Junior regiomanager HIP huiswerkinstituten

Door: Marketing team

Junior Regiomanager HIP Huiswerkinstituten

 

Combineer jij ondernemerschap met leidinggevende kwaliteiten? En vind jij het een mooie uitdaging deze capaciteiten in te zetten in een sterk groeiende organisatie? Weet jij resultaten te behalen door collega’s te inspireren, aandacht te geven en te laten ontwikkelen zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen? Heb je leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie of werkomgeving? Dan gaan we graag met je in gesprek over onze gezamenlijke ambities.

 

Wat ga je doen?

Deze rol is ontstaan door het succes en de snelle groei van HIP. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en resultaten van de vestigingen uit jouw regio. Deze regio bestaat in eerste instantie uit 5 huiswerkinstituten, maar het aantal en de exacte locaties kunnen nog wijzigen door jouw persoonlijke ontwikkeling of door de verdere groei van HIP. 

Samen met je team van vestigingsmanagers maak jij het verschil en zorg je voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de beste onderwijsbegeleiding bieden voor leerlingen, door deze af te stemmen op de individuele talenten en met effectieve methoden. Elk kind heeft een (leer)talent; het is onze taak daarnaar op zoek te gaan.

Je weet de kwaliteit van de HIP Huiswerkinstituten te optimaliseren en hebt oog voor de financiële en personele aspecten die dit met zich meebrengt. Je begeleidt en ondersteunt de vestigingsmanagers uit jouw regio bij het opstellen en realiseren van hun budget en jaarplan. Je houdt overzicht, lost knelpunten op en benut kansen zodat we blijven groeien en onderscheidend blijven in de markt. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het inwerken van nieuwe vestigingsmanagers en stap je in als back-up indien een vestigingsmanager langer afwezig is. 

Je bent goed zichtbaar: je weet wat er speelt op de vestigingen en hebt intensief contact met de vestigingsmanagers en alle medewerkers. Doordat jij de vestigingsmanagers ondersteunt bij de dagelijkse aansturing van hun instituten kunnen zij het beste uit zichzelf en hun teams halen. Je rapporteert aan de operationeel manager en werkt nauw samen met het team van regiomanagers.

 

Waar je komt te werken:

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten en huiswerkbegeleiders op 2 Campus Locaties en 24 huiswerkinstituten. Naast het particulier onderwijs en de huiswerkinstituten, biedt HIP op meer dan 25 reguliere scholen onderwijsondersteuning en huiswerkbegeleiding. De hoofdkantoor collega’s werken op de locatie in Laren.

Op onze huiswerkinstituten krijgt elke leerling een individuele dagplanning en wordt elk vak nagekeken en indien nodig overhoord. De leerlingen komen van verschillende scholen uit de omgeving na schooltijd een tot meerdere dagen naar HIP. De huiswerkinstituten zijn op maandag tot en met donderdag geopend van 13:00 tot 19:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur, ook in vakanties.  

 

Wat wij jou bieden:

HIP biedt goede arbeidsvoorwaarden en een informele, collegiale sfeer. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen. 

 • Een contract voor 12 maanden met een reële mogelijkheid tot een aanstelling voor langere
  termijn
 • Een salaris tussen € 3200,- en € 4000,- per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van je
  kennis en ervaring
 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Wie ben jij?

Je voelt je thuis in een ambitieuze maar persoonlijke werkomgeving en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar van maandag t/m donderdag en op zondag. Door jouw leiderschapsstijl en samenwerking ben je in staat collega’s op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. 

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Minimaal 1 tot 3 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en/of werkomgeving
 • Nederlands uitstekend in woord en geschrift 
 • Digitale vaardigheden in Office365, HOMi en HR-software (numbers, Afas) 
 • Analytisch maar ook in staat om operationeel bij te springen en te ondersteunen waar nodig

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op of stuur je sollicitatie met cv naar Joyce den Boef, operationeel manager, via werken@hip.nl. Of bel Joyce op 06- 577 07 941. We hopen snel van je te horen!

Contact opnemen

neem contact op met HIP contact
Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag