Huiswerkinstituut HIP Oegstgeest

WELKOM

Huiswerkinstituut HIP OEGSTGEEST geeft huiswerkbegeleiding, bijlessen & trainingen voor leerlingen van de middelbare school. Voor basisschoolleerlingen bieden wij ook Cito-trainingen.
In een huiselijke omgeving geven we op persoonlijke wijze begeleiding aan je kind. We zeggen dan ook niet voor niets: met de kennis van school en de warmte van thuis!

HUISWERKBEGELEIDING OEGSTGEEST

Huiswerkbegeleiding is bij HIP Oegstgeest veel meer dan alleen maar het bijhouden of een leerling zijn of haar huiswerk wel heeft gemaakt. Bij binnenkomst praten we eerst even over hoe de schooldag was. Per keer wordt bekeken of er speciale vakken zijn die aandacht behoeven en worden duidelijke afspraken met de leerling gemaakt. Met een persoonlijke planning gaat deze aan de slag en na afloop wordt het huiswerk nagekeken en besproken. Vervolgens wordt er een verslag naar de ouders gestuurd. Bij de huiswerkbegeleiding staat het ‘Leren leren’ centraal; dus ook plannen, organiseren en studievaardigheden komen aan bod.

 

BIJLESSEN OEGSTGEEST

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen in de omgeving ook bij ons voor bijlessen. Deze zijn geschikt voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die moeite hebben met één of meerdere vakken. Deze bijlessen worden gegeven door docenten die een-op-een intensief samenwerken met je kind. Soms is een enkele bijles voldoende om een achterstand in te lopen in een bepaald vak. Maar wij kunnen ook helpen bij het maken van een profielwerkstuk (PWS) in de bovenbouw.

 

CITO-TRAINING

De toetsen van het Cito-leerlingvolgsysteem spelen een belangrijke rol op de basisschool. Soms komt het volledige potentieel van een leerling op deze jonge leeftijd nog niet tot uiting. Bijvoorbeeld door zenuwen, moeite met de vraagstelling of ontbrekende basiskennis. Om ervoor te zorgen dat de leerling toch vol vertrouwen en met de juiste bagage deze toetsen tegemoet gaat, is een Cito-training een fijne voorbereiding.
We bieden deze training aan als individuele begeleiding waarmee op elk moment gestart kan worden. We kijken daarbij naar de aandachtspunten van de leerling en maken een gericht stappenplan. U als ouder leest mee in ons leerlingvolgsysteem en blijf op die manier op de hoogte van de vorderingen!

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 13:00 – 18:00 en op afspraak.
Schoolvakanties gesloten.

 

MEER WETEN OVER HUISWERKINSTITUUT HIP OEGSTGEEST?

Of je kind nu behoefte heeft aan huiswerkbegeleiding, bijles of Cito-training, bij Huiswerkinstituut HIP Oegstgeest zijn we er voor leerlingen van alle niveaus! Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Contact & aanmelden

Contact

Neem contact met ons op Klik hier

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Klik hier

Tarieven

Bekijk onze tarieven per 1 januari 2024 Klik hier

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden Klik hier

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Oegstgeest

Terweeplein 15
2341 CZ Oegstgeest
Telefoon: 0642665339
E-mail: oegstgeest@hip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag