Huiswerkinstituut HIP Vleuten-De Meern

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP VLEUTEN-DE MEERN

Huiswerkinstituut HIP bevindt sinds 2015 in De Meern en heeft zich inmiddels ontpopt tot dé plek waar je moet zijn voor bijlessen, Cito-training en Remedial Teaching! Leerlingen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern komen graag naar het centraal gelegen pand.

Huiswerkbegeleiding voor de middelbare school

Huiswerkinstituut HIP Vleuten-de Meern biedt huiswerkbegeleiding voor leerlingen van alle niveaus.
Het rustige en lichte stiltelokaal is de ideale plek voor leerlingen om geconcentreerd hun huiswerk te maken. Bij binnenkomst maken we samen de planning met de leerling. Al het leer- en maakwerk van de dag wordt besproken en nagekeken. Ook leren we leerlingen leren, waarbij we rekening houden met hun individuele leervoorkeuren. Tijdens de pauze wordt er gezellig gekletst of gevoetbald, want na zo’n lange schooldag heb je ook een moment van ontspanning nodig!

 

Bijlessen voor basisschool en middelbare school

Bijlessen in De Meern worden één-op-één gegeven. Van wiskunde tot Engels, van begrijpend lezen tot rekenen, en zelfs voor Latijn en Grieks; we hebben voor ieder vak een geschikte begeleider in huis. Dit geldt natuurlijk ook voor Remedial Teaching en Cito-training! We bespreken van te voren waar een leerling hulp bij nodig heeft. Na iedere bijles wordt een uitgebreid verslag geschreven en kijken we of de leerdoelen zijn gehaald.

Huiswerkklas bij HIP Vleuten-de Meern

De Huiswerkklas is voor leerlingen die minder intensieve begeleiding nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan een rustige werkplek. Vaak zijn dit leerlingen die tijdens de huiswerkbegeleiding geleerd hebben hoe ze hun huiswerk moeten aanpakken en het prettig vinden om huiswerk niet thuis te hoeven maken. Ook kunnen ze bij HIP vragen stellen en hulp in schakelen als ze er zelf toch niet uitkomen.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
14.00 – 19.00 uur

Zondag:
11.00 – 15.00 uur

Bijlessen kunnen ook buiten de vaste openingstijden worden ingepland.

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Vleuten-De Meern?

Wil je graag meer weten over een van onze diensten? Of vraag je je af hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen bij het leren? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in of bel ons op telefoonnummer 030-3031212 en maak een vrijblijvende afspraak.

 

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Tarieven & aanmelden

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Vleuten- de Meern

Zandweg 196a
3454 HE de Meern
Telefoon: 030-3031212
E-mail: vleutendemeern@instituuthip.nl

 

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

#hiphelpt

Mijn zoon heeft Grieks altijd verschrikkelijk gevonden. Maar dankzij de bijlessen begint hij het eindelijk te begrijpen en er zelfs plezier aan te beleven! Ik wist niet dat dat mogelijk was!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern

Wat fijn dat jullie op zo’n korte termijn een bijles konden regelen! We hebben gisteren een mail gestuurd en we konden vandaag al op gesprek komen!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag