Huiswerkinstituut HIP Utrecht Leidsche Rijn

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP UTRECHT LEIDSCHE RIJN

Huiswerkinstituut HIP Utrecht Leidsche Rijn is dé plek waar je moet zijn voor bijlessen, Cito-training en Remedial Teaching! Huiswerkbegeleiding voor de middelbare school

Wij bieden huiswerkbegeleiding voor leerlingen van alle niveaus.
Het rustige en lichte stiltelokaal is de ideale plek voor leerlingen om geconcentreerd hun huiswerk te maken. Bij binnenkomst maken we samen de planning met de leerling. Al het leer- en maakwerk van de dag wordt besproken en nagekeken. Ook leren we leerlingen leren, waarbij we rekening houden met hun individuele leervoorkeuren.

Bijlessen voor basisschool en middelbare school

Bijlessen worden één-op-één gegeven. Van wiskunde tot Engels, van begrijpend lezen tot rekenen, en zelfs voor Latijn en Grieks; we hebben voor ieder vak een geschikte begeleider in huis. Dit geldt natuurlijk ook voor Remedial Teaching en Cito-training! We bespreken van te voren waar een leerling hulp bij nodig heeft. Na iedere bijles wordt een uitgebreid verslag geschreven en kijken we of de leerdoelen zijn gehaald.

Huiswerkklas bij HIP Utrecht Leidsche Rijn

De Huiswerkklas is voor leerlingen die minder intensieve begeleiding nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan een rustige werkplek. Vaak zijn dit leerlingen die tijdens de huiswerkbegeleiding geleerd hebben hoe ze hun huiswerk moeten aanpakken en het prettig vinden om huiswerk niet thuis te hoeven maken. Ook kunnen ze bij HIP vragen stellen en hulp in schakelen als ze er zelf toch niet uitkomen.

Brugklas Kickstart

Bij de Brugklas Kickstart begeleiden we onze leerlingen intensief bij deze nieuwe fase in hun leven om ze een positieve en sterke start te kunnen laten maken en de juiste balans te vinden tussen school en vrije tijd. Iedere leerling heeft gedurende deze 8 weken een eigen mentor, een vertrouwd gezicht aan wie ze hun vragen en onzekerheden kwijt kunnen. Lees meer over de Brugklas Kickstart op de volgende pagina: Brugklas Kickstart

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
14.00 – 19.00 uur

Zondag:
11.00 – 15.00 uur

Bijlessen kunnen ook buiten de vaste openingstijden worden ingepland.

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Utrecht Leidsche Rijn?

Wil je graag meer weten over een van onze diensten? Of vraag je je af hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen bij het leren? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in of bel ons op telefoonnummer 030-3031212 en maak een vrijblijvende afspraak.

 

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Bekijk onze tarieven per 1 januari 2024 Klik hier

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Aanmelden

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Utrecht Leidsche Rijn

Pablo Picasso 473
3544 NX Utrecht (Leidsche Rijn)
Telefoon: 030-3031212
E-mail: leidscherijn@hip.nl

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Mijn zoon heeft Grieks altijd verschrikkelijk gevonden. Maar dankzij de bijlessen begint hij het eindelijk te begrijpen en er zelfs plezier aan te beleven! Ik wist niet dat dat mogelijk was!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern

Wat fijn dat jullie op zo’n korte termijn een bijles konden regelen! We hebben gisteren een mail gestuurd en we konden vandaag al op gesprek komen!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag