HIP Amsterdam IJburg

voorheen BijlesAcademie

WELKOM

Huiswerkinstituut HIP Amsterdam IJburg (voorheen BijlesAcademie) geeft huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen voor leerlingen van de middelbare school. Ook basisschoolleerlingen kunnen bij ons terecht voor hulp bij de voorbereiding op de Cito-doorstroomtoets (voorheen Cito-eindtoets). Omdat de meeste van onze leerlingen wel op IJburg wonen maar elders in Amsterdam naar school gaan, moeten ze vaak verder fietsen. Daarom zijn we langer open: van 14.30- 19.30 uur.

In een huiselijke omgeving geven we op persoonlijke wijze begeleiding aan je kind. We zeggen dan ook niet voor niets: met de kennis van school en de warmte van thuis.

HUISWERKBEGELEIDING

is bij HIP Amsterdam IJburg veel meer dan alleen maar het bijhouden of een leerling zijn of haar huiswerk wel heeft gemaakt. Bij binnenkomst praten we even over hoe de schooldag was en eten we eerst een lekkere tosti. Per keer wordt bekeken of er speciale vakken zijn die aandacht behoeven en worden duidelijke afspraken met de leerling gemaakt. Met een persoonlijke planning gaat deze aan de slag en na afloop wordt het huiswerk nagekeken en besproken. Vervolgens wordt er een verslag naar de ouders gestuurd. Bij de huiswerkbegeleiding staat het ‘Leren leren’, centraal; dus ook plannen, organiseren en studievaardigheden komen aan bod.

BIJLESSEN HIP AMSTERDAM IJBURG

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen uit Amsterdam ook bij ons voor bijlessen. Deze zijn geschikt voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die moeite hebben met één of meerdere vakken. De bijlessen worden gegeven door docenten die een-op-een intensief samenwerken met uw kind. Soms is een enkele bijles voldoende om een achterstand in te lopen in een bepaald vak. Maar wij kunnen ook helpen bij het maken van een profielwerkstuk (PWS) in de bovenbouw.

EINDEXAMENTRAINING 1-OP-1

Het examenjaar is spannend en bijzonder. Wij helpen je kind graag om dit jaar succesvol te laten verlopen met examentraining op elk niveau. Maatwerk en 1-op-1 begeleiding voor vmbo, havo en vwo. Met HIP bereid jij je kind maximaal voor op de SE’s en het eindexamen!

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag van  14:00-19:30 uur

zondag van 15:30-18:30

MEER WETEN OVER HUISWERKINSTITUUT HIP AMSTERDAM IJBURG

Of je kind nu behoefte heeft aan huiswerkbegeleiding, bijles of ondersteuning bij de eindexamens, bij Huiswerkinstituut HIP Amsterdam IJburg zijn we er voor leerlingen van alle niveaus! Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Contact & aanmelden

Contact

Neem contact met ons op Klik hier

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Klik hier

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden Klik hier

Tarieven

Bekijk onze tarieven Klik hier

Adresgegevens

HIP Amsterdam IJburg

Locatiemanager Floor
Sem Presserhof 67
1087 JE Amsterdam

E-mail floor@bijlesacademie.nl

Telefoon 06 83 41 84 97

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag