Huiswerkinstituut HIP Hengelo

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP Hengelo

Huiswerkinstituut HIP Hengelo is gevestigd aan de Luxemburgstraat in Hengelo. Hier hebben we een rustige, prettige omgeving gecreëerd, waar we samen met ons enthousiaste team leerlingen van alle niveaus ondersteunen met huiswerkbegeleiding en bijlessen.

 

Huiswerkbegeleiding Hengelo

Huiswerkinstituut HIP Hengelo biedt huiswerkbegeleiding voor leerlingen van alle niveaus. De focus ligt hierbij niet zozeer op inhoudelijke ondersteuning, maar op het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Zo werken we bijvoorbeeld aan het aanbrengen van structuur en het inplannen van het huiswerk. Ook zoeken we samen met elke leerling naar de meest efficiënte methodes om te leren voor overhoringen en tentamens. Bovendien vinden de leerlingen bij ons de rust die ze nodig hebben om geconcentreerd hun huiswerk te maken.

 

Bijlessen Hengelo

Leerlingen die op school moeite hebben met een of meerdere vakken, kunnen bij ons terecht voor vakinhoudelijke bijlessen. Deze bijlessen worden op afspraak ingepland en individueel gegeven, zodat de leerlingen alle tijd en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Zo helpen we elke leerling om bij te blijven en eventuele achterstanden op school weg te werken.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 19.00 uur

Zondag
11.00 – 17.00 uur

 

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Hengelo?

Ben je benieuwd naar wat we bij Huiswerkinstituut HIP Hengelo voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding, zodat je even de sfeer kunt proeven.

Ons Team

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Hengelo

Hamerstraat 10,
7556 MZ Hengelo
Telefoon: 06-51468407
E-mail: twente@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag