HIP-eindsprint

Heeft jouw kind nog een laatste zetje nodig voor het einde van het schooljaar? Bij HIP organiseren we op elk instituut de eindsprint: een op maat gemaakt plan samen met de vestigingsmanager bij jou in de buurt.
De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeker wanneer de zomervakantie voor de deur staat. Het is begrijpelijk dat leerlingen in deze periode een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bij HIP staan we daarom klaar om leerlingen door deze laatste fase heen te helpen. Nog even door bikkelen tot aan de zomervakantie en met de ondersteuning van HIP maken we deze periode samen een stukje lichter.

Praktische informatie:
Startdatum: Start de eindsprint op maandag 13 mei, direct na de meivakantie.

Aanmelden: Aanmelden kan tot en met zondag 12 mei.

Wat bieden we aan:

Tot de zomervakantie intensieve huiswerkbegeleiding, afhankelijk van jouw regio. Een uitgebreid intakegesprek om een plan van aanpak op te stellen. Een Peperklip met leerdoelen; We onderzoeken welke manier van leren het beste bij jouw kind past en daar houden we rekening mee bij de huiswerkbegeleiding. Omdat het leren dan ineens veel beter gaat en makkelijker wordt. Geen opzegtermijn en een vast bedrag per periode.

Je kan kiezen uit twee pakketten:

    1. 5 dagen intensieve huiswerkbegeleiding: een strakke planning, dagelijkse voortgangsverslagen en controle door onze huiswerkbegeleiders.
    2. 4 dagen huiswerkbegeleiding en 4 keer 1-op-1 begeleiding: extra aandacht voor specifieke onderwerpen of vakken.

De keuze van de pakketten kan in overleg met de vestigingsmanager.

Door de eindsprint kan jouw kind alles op alles zetten om het schooljaar succesvol af te ronden. Of het nu gaat om slechte cijfers, een gebrek aan motivatie, of dreiging om te blijven zitten: HIP staat klaar om te helpen. Bij HIP bieden we een stabiele omgeving en professionele begeleiding voor de laatste periode tot aan de zomervakantie. Zo kunnen we school en thuis van elkaar scheiden, wat rust en balans brengt. Voor meer informatie over onze pakketten, neem gerust contact met ons op. Samen maken we van de laatste loodjes een succes!

Contactformulier

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag