Huiswerkinstituut HIP Ede

WELKOM

HUISWERKINSTITUUT HIP EDE

Huiswerkinstituut HIP Ede is gevestigd in het oude schoolgebouw aan de Beukenlaan. Het is ruim, licht en huiselijk ingericht. We werken met een enthousiast team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten, onder leiding van vestigingsmanagers Zahra en Leonie. Samen creëren we een warme en fijne omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ze gaan dan ook graag naar de huiswerkbegeleiding en bijlessen van HIP!

 

Huiswerkbegeleiding Ede

Huiswerkinstituut HIP Ede biedt huiswerkbegeleiding van maandag tot en met vrijdag. Maar we bieden de leerlingen meer dan inhoudelijke huiswerkbegeleiding alleen. Zo leren we ze bijvoorbeeld ook plannen en prioriteiten stellen en bekijken we welke leermethodes het meest efficiënt zijn voor elke individuele leerling. We zoeken naar een balans tussen zelfstandig werken en hulp vragen. Zo zorgen we samen dat leren weer leuk wordt.

 

Bijlessen Ede

Behalve voor huiswerkbegeleiding kunnen leerlingen ook bij Huiswerkinstituut HIP Ede terecht voor bijlessen. Dit is ideaal voor degenen die op school moeite hebben met een of meerdere vakken. Er zijn zelfs bijlesdocenten die naast een fulltimebaan bijlessen blijven geven, omdat ze er zoveel plezier aan beleven. Dat merken de leerlingen en ze komen dan ook met plezier naar de bijlessen!

Brugklas Kickstart

Bij de Brugklas Kickstart begeleiden we onze leerlingen intensief bij deze nieuwe fase in hun leven om ze een positieve en sterke start te kunnen laten maken en de juiste balans te vinden tussen school en vrije tijd. Iedere leerling heeft gedurende deze acht weken een eigen mentor, een vertrouwd gezicht aan wie ze hun vragen en onzekerheden kwijt kunnen. Lees meer over de Brugklas Kickstart op de volgende pagina: Brugklas Kickstart. Meld je aan voor de Brugklas Kickstart door te mailen naar ede@hip.nl.

Schoolvakanties Ede

Ook in de schoolvakanties is Huiswerkinstituut HIP Ede geopend! We weten uit ervaring dat het prettig is voor leerlingen om ook in schoolvakanties huiswerkbegeleiding en bijlessen in te plannen. Zo voorkomen we niet alleen dat ze achter gaan lopen; het zorgt er ook voor dat ze de rest van de tijd écht vrij kunnen zijn.

Overige diensten van Huiswerkinstituut HIP Ede

Naast bijlessen bieden we ook scriptiebegeleiding, faalangsttraining, Cito training en studiecoaching. Vanaf het voorjaar starten we met de eindexamentrainingen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
13.30 – 19.00 uur

De bijlessen worden op afspraak ingepland.

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Ede?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie. Binnenlopen op de Beukenlaan kan natuurlijk ook – de koffie staat klaar! Ook is het mogelijk om een dagje mee te lopen in de huiswerkbegeleiding om te kijken of het bij je past.

Kijkje binnen

Wil je meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP Ede?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Ede

Beukenlaan 4
6711 NH Ede
Telefoon: 0318-209474
E-mail: ede@hip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

nieuw

Wat fijn dat ik nog zo snel een aantal examentrainingen kon volgen en wat een luxe dat ik 1 op 1 de aandacht had! Ook de lunch was heerlijk.

Annebel, 16 jaar

Ik ben enorm blij dat ik voor de examentrainingen bij HIP Ede heb gekozen. Dit gaf me niet alleen meer zelfvertrouwen, en ben met vlag en wimpel geslaagd! Ik kan het iedereen aanraden!

Jort, 18

De wekelijkse wiskunde-bijlessen bevallen uitstekend. We zijn tevreden over hoe de begeleider les geeft en uitlegt. Ook het contact onderling verloopt heel prettig en communicatie gaat makkelijk. De update die wekelijks verstuurd wordt, is zeer compleet, duidelijk en fijn. Kortom niets dan lof.

Mila, (moeder leerling), HIP Ede

Ik ben zonder onvoldoendes geslaagd van de Havo. De huiswerkbegeleiding was het 130% waard, bedankt daarvoor!

Cas, 16 jaar, HIP Ede
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag