Huiswerkinstituut HIP Bilthoven

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP BILTHOVEN

Heb je een duwtje in de rug nodig met betrekking tot huiswerk maken? Of goede ondersteuning bij je schoolwerk? Een duidelijke uitleg, net zolang tot je het snapt? Wil je leren hoe je moet leren, en leren hoe je moet plannen? Wil je Cito-training, zodat je beslagen ten ijs komt? Of heb je scriptiebegeleiding nodig? Bij Huiswerkinstituut HIP Bilthoven kan dat allemaal. Wij zijn er voor zowel leerlingen van de basisschool en de middelbare school als voor studenten van het MBO en HBO!

 

Huiswerkbegeleiding Bilthoven

Je wil over naar het volgende schooljaar. Je wil begrijpen waar de les over gaat. Maar dat huiswerk inplannen is zo lastig! Gelukkig kun je bij Huiswerkinstituut HIP Bilthoven terecht voor huiswerkbegeleiding. Hier kun je in een rustige, prettige omgeving aan je huiswerk werken. Ook besteden we aandacht aan studievaardigheden, zoals planning en hoe je je het beste kunt voorbereiden op een tentamen.

 

Bijlessen Bilthoven

Naast huiswerkbegeleiding geven we bij Huiswerkinstituut HIP Bilthoven ook bijlessen aan basisschoolleerlingen, leerlingen in het voortgezet onderwijs en studenten. Het kan immers altijd gebeuren dat je vastloopt! De bijlessen zijn bij ons altijd op maat. We weten uit ervaring dat maatwerk de sleutel tot succes is. Daarom gaan we eerst in gesprek, met de ouders én de leerling. We kijken naar de leervoorkeuren van onze leerlingen en spelen daar vervolgens op in. De bijlessen worden individueel gegeven en na iedere bijles wordt er een kort verslag geschreven.

Overige diensten van Huiswerkinstituut HIP Bilthoven

Je kunt ook ons terecht voor studiecoaching, Remedial Teaching (individueel of in kleine groepjes), scriptiebegeleiding en trainingen voor de Cito en het examen. Kortom, wie op welke manier dan ook ondersteuning nodig heeft op school is welkom bij Huiswerkinstituut HIP in Bilthoven! Bovendien kun je bij ons terecht voor orthopedagogisch onderzoek en deskundig advies bij dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid.

Brugklas Kickstart

Bij de Brugklas Kickstart begeleiden we onze leerlingen intensief bij deze nieuwe fase in hun leven om ze een positieve en sterke start te kunnen laten maken en de juiste balans te vinden tussen school en vrije tijd. Iedere leerling heeft gedurende deze 8 weken een eigen mentor, een vertrouwd gezicht aan wie ze hun vragen en onzekerheden kwijt kunnen. Lees meer over de Brugklas Kickstart op de volgende pagina: Brugklas Kickstart

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
14.00 – 19.00 uur

Zondag
11.00 – 15.00 uur

Ook in de zomervakantie is HIP open met de Zomerschool!

 

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Bilthoven?

Huiswerkinstituut HIP Bilthoven is gelegen op een centrale plek, dicht in de buurt van basisscholen en middelbare scholen en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Loop gerust eens bij ons binnen of kom een middag op proef. Je kunt ook bellen voor een afspraak! Ook als je andere wensen hebt dan hierboven staan beschreven, kun je contact opnemen. Dan kijken we samen of we begeleiding op maat kunnen bieden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Bekijk onze tarieven per 1 januari 2024 Klik hier

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Aanmelden

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Bilthoven

Jan van Eijcklaan 10
3723 BC Bilthoven
Telefoon: 030-2253501
E-mail: bilthoven@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag