HIP Amsterdam Plantage

voorheen DEES Amsterdam

WELKOM

Huiswerkinstituut HIP AMSTERDAM PLANTAGE  (voorheen DEES) geeft huiswerkbegeleiding, bijlessen & examentrainingen voor leerlingen van de middelbare school. In een huiselijke omgeving geven we op persoonlijke wijze begeleiding aan je kind. We zeggen dan ook niet voor niets: met de kennis van school en de warmte van thuis!

HUISWERKBEGELEIDING AMSTERDAM PLANTAGE

Huiswerkbegeleiding is bij HIP AMSTERDAM PLANTAGE veel meer dan alleen maar het bijhouden of een leerling zijn of haar huiswerk wel heeft gemaakt. Bij binnenkomst praten we eerst even over hoe de schooldag was. Per keer wordt bekeken of er speciale vakken zijn die aandacht behoeven en worden duidelijke afspraken met de leerling gemaakt. Met een persoonlijke planning gaat deze aan de slag en na afloop wordt het huiswerk nagekeken en besproken. Vervolgens wordt er een verslag naar de ouders gestuurd. Bij de huiswerkbegeleiding staat het ‘Leren leren’, centraal; dus ook plannen, organiseren en studievaardigheden komen aan bod.

 

BIJLESSEN AMSTERDAM PLANTAGE

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen uit Amsterdam ook bij ons voor bijlessen. Deze zijn geschikt voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die moeite hebben met één of meerdere vakken. De bijlessen worden gegeven door docenten die een-op-een intensief samenwerken met uw kind. Soms is een enkele bijles voldoende om een achterstand in te lopen in een bepaald vak. Maar wij kunnen ook helpen bij het maken van een profielwerkstuk (PWS) in de bovenbouw.

  EINDEXAMENTRAINING 1-OP-1

Je examenjaar is spannend en bijzonder. En een jaar dat je natuurlijk succesvol wil afsluiten! Wij helpen je daarbij, met examentraining op elk niveau. Maatwerk en 1-op-1 begeleiding voor vmbo, havo en vwo. Met HIP bereid jij je maximaal voor op jouw SE’s en je eindexamen!

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 19.00

Zondag 12:00 uur – 16:00 uur

MEER WETEN OVER HUISWERKINSTITUUT HIP AMSTERDAM PLANTAGE?

Of je kind nu behoefte heeft aan huiswerkbegeleiding, bijles of ondersteuning bij de eindexamens, bij Huiswerkinstituut HIP Amsterdam zijn we er voor leerlingen van alle niveaus! Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ons team

Contact & aanmelden

Contact

Neem contact met ons op Klik hier

Aanmelden

Vul ons aanmeldformulier in Klik hier

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden

Tarieven

Bekijk onze tarieven per 1 januari 2024 Klik hier

Adresgegevens

HIP Amsterdam Plantage – huiswerkbegeleiding en bijles

Onderbouw
Plantage Middenlaan 12 b 1018 DD Amsterdam
Bovenbouw
Plantage Kerklaan 18, sous 1018 TB Amsterdam
Telefoon: 06 3605 1794
E-mail: amsterdamplantage@hip.nl

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag