Ondernemen met je eigen huiswerkinstituut

Zet jij je dagelijks in om kinderen verder te helpen, successen te boeken en beter te worden dan ze zelf dachten dat ze konden zijn? Wij doen dat ook, bij Instituut HIP. En we doen meer; we ondersteunen ook andere huiswerkinstituten om dit mogelijk te maken, met HIP Franchise. Zodat zij zich geheel op de kinderen en de huiswerkbegeleiding kunnen richten terwijl wij de rest regelen.

Franchisenemen als huiswerkinstituut, ook voor jou?

Bij HIP combineren we de warmte van thuis met de kennis van school. Met dit concept zijn we in 2006 gestart als huiswerkinstituut om kinderen door alle uitdagingen van het leerproces te helpen. In onze unieke formule staat een positieve én persoonlijke, proactieve aanpak centraal en maken we gebruik van onder meer professionele tools ontwikkeld door onderwijsspecialisten en orthopedagogen. Deze formule is ook beschikbaar voor onze franchisenemers. En als je wilt, dus ook voor jou!

Dit is HIP

Instituut HIP biedt custommade onderwijs, persoonlijke aandacht en volop begeleiding voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten. Op onze particuliere scholen en huiswerkinstituten bieden we een prettige, stimulerende omgeving waar we werken met leerplannen gebaseerd op de individuele leervoorkeuren. Met een deskundig team van onder meer docenten, huiswerkbegeleiders, orthopedagogen en hoogbegaafdheidsspecialisten richten we ons op de individuele talenten en de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Want leren is meer dan alleen maar goede cijfers halen. Bij HIP zorgen we dat kinderen leren weer leuk gaan vinden.

Succesvolle, autonome ondernemers

Bij HIP zijn we op zoek naar franchisenemers in heel Nederland. Kies jij ook voor HIP Franchise? Dan heb je de kans om jouw HIP-vestiging neer te zetten en te laten groeien terwijl je je gesteund weet door een ervaren en enthousiaste organisatie met veel knowhow en expertise. Onze bewezen formule is een compleet ondernemersconcept dat in de afgelopen jaren veelbelovende ondernemers heeft helpen uitgroeien tot succesvolle, autonome ondernemers.

Voordelen van HIP Franchise

 • Je onderneemt vanuit een sterk, gevestigd merk
 • Als onderdeel van een grote organisatie heb je direct meer impact
 • Een professionele organisatie met gedegen faciliterende diensten ondersteunt je met o.a.:
  • Marketing & website
  • SEO- en SEA-specialisten
  • Administratie indien gewenst
  • HR met o.a. up-to-date arbeidscontracten conform nieuwe wetgeving (zoals de WAB-regeling)
 • Je kunt rekenen op ervaring en begeleiding bij opening of uitbreiding van jouw vestiging
 • Je ervaart meer uitdaging, meer kansen en meer vrijheid

Zelfstandig ondernemen, maar nooit alleen

Bij HIP ben en blijf je zelfstandig ondernemer, maar we laten je niet alleen. We trekken samen op en gaan samen verder. Zoals met de maandelijkse bijeenkomsten, kennisochtenden en intervisie. Ook heb je continu toegang tot een deskundig team specialisten als je bijvoorbeeld extra diensten wilt leveren. En je kunt professionele tools zoals de Peperklip gebruiken; een moderne en up-to-date onderzoeksmethode om leervoorkeuren te bepalen.

Voorwaarden en meer…

Als franchisenemer van HIP betaal je o.a. een franchisefee van 6%. De vestiging moet in een A-locatie gelegen zijn, in de buurt van de doelgroep. Meer informatie over de voorwaarden, een training en wat we allemaal bieden, lees je ook in onze brochure.

 

Contact

Ondernemen bij HIP? Ervaar het zelf!

Wil je meer weten over ondernemen bij Instituut HIP? Ervaar het dan zelf en loop eens een dagje mee op een van onze vestigingen! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. En wil je eerst meer informatie? Dan kan dat ook. Bel of mail ons en we staan voor je klaar!

 

Contact

Algemeen directeur Miriam Lensen miriam@hip.nl Kwaliteitsmanager Jeffrey Diemel jeffreydiemel@hip.nl Neem contact op

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie Dit is HIP

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag