Geplaatst op 3 april 2023

Financial Controller

Door: Marketing team

Als financial controller het stevige financiële fundament waarborgen dat vereist is voor de kwaliteit en continuïteit van HIP Huiswerkbegeleiding en Onderwijs. Kom jij met jouw kennis en ervaring als financial controller ons team versterken? Weet jij als
resultaatgerichte controller jouw analytisch vermogen in te zetten ten behoeve van de resultaten van HIP? Voel jij je thuis in een ambitieuze, maar ook persoonlijke werkomgeving? Dan gaan we graag met je in gesprek over onze gezamenlijke ambities.

Wat ga je doen?
Als financial controller, voer je zelf en bewaak je de kwaliteit van de financiële administratie van de HIP-groep door middel van analyses. Daarnaast coördineer je de planning- en control cyclus binnen jouw domein. Je levert management informatie en bespreekt deze met de managers (‘copiloot’). We doen veel aan projectmatige vernieuwing en je vindt het leuk om een leidende rol te nemen in één of meer projecten.
Je begrijpt de ambitie, maar ook de uitdagingen van de organisatie en draagt bij aan de (interne) klanttevredenheid. Je neemt verantwoordelijkheid bent steeds op zoek naar verbetering en bent daarbij effectief in jouw communicatie. Je houdt ervan om betrokken te zijn bij een breed scala aan ontwikkelingen en hebt een mentaliteit van aanpakken.

Wat bieden we je?
HIP Huiswerkbegeleiding en Onderwijs is onderdeel van Bright Horizons Family Solutions, wereldwijd één van de grootste spelers op het terrein van familie oplossingen. Bright Horizons is beursgenoteerd aan de NYSE en onder meer actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nederland. We werken binnen het concern actief samen met onze internationale collega’s, zoals op het gebied van expansie van onze footprint en ten aanzien van optimalisatie van onze bedrijfsvoering.
HIP Huiswerkbegeleiding en Onderwijs biedt goede arbeidsvoorwaarden en een informele, collegiale sfeer. Je salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wie ben jij?
Je bent nauwkeurig, scherp en analytisch. Je neemt verantwoordelijkheid, bent steeds op zoek naar verbetering, effectief in jouw communicatie en je voelt je als een vis in het water in een gedreven, enthousiast team dat houdt van uitdagingen en kan goed omgaan met veranderingen binnen de werkomgeving.

Jouw profiel

  • HBO accountancy of HBO SPD bedrijfsadministratie;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een vereiste;
  • Up-to-date kennis van NL GAAP en Titel 9 Boek 2 BW is een vereiste;
  • Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift;
  • Ervaring met relevante financiële software Yuki (boekhoudpakket) en Excel zijn vereisten;
  • Ervaring met HOMi (planningsysteem) is een pré.

Is deze vacature iets voor jou?

Mail jouw sollicitatie met cv naar hr@ditiship.nl. En heb je nog vragen? Bel of mail dan naar: hr@ditiship.nl : telefoon: 030 303 66 08

We horen graag van je!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag