1-op-1 training voor SE’s en eindexamen (CSE)

Je examenjaar is spannend en bijzonder. En een jaar dat je natuurlijk succesvol wil afsluiten! Wij helpen je daarbij, met examentraining op elk niveau. Maatwerk en 1-op-1 begeleiding voor vmbo, havo en vwo. Met HIP bereid jij je maximaal voor op jouw SE’s en je eindexamen (CSE)!

Maatwerk en persoonlijke aanpak

Elke leerling leert anders en heeft andere vragen of andere onderwerpen die extra aandacht verdienen. Daarom is de examentraining bij HIP altijd maatwerk. Een persoonlijke aanpak waarbij we 1-op-1 de training geven in het vak en op het niveau waar behoefte aan is. Van vmbo tot en met vwo en van Nederlands tot en met Latijn… onze docenten begeleiden je persoonlijk zodat jij straks helemaal klaar bent voor het SE of CSE.

Ook als extra training voor de SE’s

Hoe beter jij door de SE’s gaat, hoe beter voorbereid je aan de start van het CSE staat. Die SE’s bepalen immers al 50% van je eindcijfer op je diploma. Extra voorbereiding voor een SE kan dus geen kwaad. Integendeel! Met extra training voor je SE’s sta je er bij je eindexamen meteen al beter voor. En dat kan met de persoonlijke examentraining van HIP.

Examentraining op jouw moment

Op elk moment en op elke dag kun jij de examentraining bij HIP volgen. Ook al op korte termijn! We spreken met jou af wanneer jij de examentraining wil volgen. Zo kun je altijd trainen op het moment dat het jou uitkomt; vlak voor een SE, in de voorbereiding van het eindexamen zelf of al ruim voor die tijd. De examentraining is mogelijk op elke vestiging van HIP. Dus, wanneer begin jij?

Individuele examentraining

Bij HIP krijg je 1-op-1 training; individuele examentraining dus. Met persoonlijke begeleiding bereid jij je examen of SE voor. We behandelen jouw vragen, op jouw niveau en richten ons op een aanpak die voor jou werkt. Individueel, op het moment dat het jou uitkomt. Zodat jij met jouw eindexamen het maximale resultaat bereikt.

De voordelen van individuele examentraining bij HIP

  • Grotere slagingskans
  • 1-op-1 aanpak
  • Persoonlijke aandacht
  • Training wanneer het jou uitkomt, ook op korte termijn
  • Advies afgestemd op jouw situatie
  • Extra bijlessen direct in te plannen
  • Professionele begeleiding bij het omgaan met tijdsdruk
  • Vertrouwd raken met de stof en manier van examineren

Zo werkt examentraining bij HIP

De examentraining bij HIP is dé voorbereiding op het eindexamen. Bij de aanmelding geef je al aan voor welk vak of welke vakken je examentraining wenst. Op de afgesproken dag staat een docent voor je klaar. Samen neem je het vak of het onderwerp door waar je extra hulp bij nodig hebt. Met extra uitleg, voorbeelden en oefeningen krijg je het vak nu goed onder de knie. Met individuele coaching en een plan van aanpak helpen we je om je maximaal voor te bereiden. Zodat je straks met veel zelfvertrouwen het eindexamen maakt. En voel je je toch nog niet zeker genoeg? Dan kunnen we altijd nog een volgende training inplannen. Of je volgt extra bijlessen voor dat specifieke vak.

Examens oefenen

Wil je een examen eens oefenen? Op dezelfde manier waarop je straks ook op school het eindexamen moet doen? Dan kan dat ook bij HIP. Je maakt dan een examen op een van onze locaties. Dat gebeurt onder dezelfde omstandigheden als waarin het examen op school gemaakt gaat worden. Zo raak je al vertrouwd met de manier van examineren en de tijdsdruk. Daarna bespreken we het examen. We bekijken waar je nu staat en wat je nog extra moet doen om straks echt goed voorbereid te zijn. Als het nodig is, kunnen we ook meteen extra bijlessen of een extra examentraining inplannen.

Bijles nodig voor je eindexamen? Dat kan!

Merk je tijdens het oefenexamen dat je de stof nog onvoldoende beheerst? Of weet je dat al zonder dat je dat oefenexamen gemaakt hebt? Dan kun je bij ons bijlessen volgen, voor elk vak en op elk niveau. Meld je aan voor de bijlessen die jij nodig hebt en we spijkeren je helemaal bij. En wil je daarna nog een examentraining doen om zeker te weten dat je er echt goed voorstaat? Dan kan dat natuurlijk ook!

Faalangst? Wij helpen je!

Heb je last van faalangst? Dan weet je dat je je nog zo goed kunt voorbereiden en alle stof kunt leren, maar op het examen sla je dan alsnog dicht. Faalangst kan zo overheersen, dat het al je resultaten negatief kan beïnvloeden. En dat is zonde. Pak daarom zo snel mogelijk je faalangst aan met onze faalangsttraining. Dat is een 1-op-1 training waarbij we je helpen om te gaan met negatieve gedachten en angsten. Zodat ook jij straks vol zelfvertrouwen je eindexamen maakt.

Herkansing? Doe dan nog snel een examentraining bij HIP!

Heb jij al je eindexamen gemaakt en moet je toch nog een herkansing doen? Dan is een examentraining helemaal handig! Je weet inmiddels wel hoe het eindexamen werkt, maar je weet misschien nog niet waar je op vastloopt of hoe je je beter kunt voorbereiden. Wij helpen je daarbij, 1-op-1 zodat je met veel meer slagingskans je herkansing maakt!

HIP examentraining: 100% score!

Examens zijn altijd spannend maar wie bij HIP de examentraining heeft gevolgd, voelt zich wel een stuk zekerder. Want al jarenlang zijn alle leerlingen geslaagd die bij ons een examentraining volgen. Een 100% slagingsscore dus! Wil jij ook maximaal voorbereid en zo zelfverzekerd als maar kan, je eindexamen maken? Dan kies je voor de examentraining van HIP. Meld je nu aan, dan gaan we snel aan de slag!

Neem contact op:

Meld je aan

Voor examentraining bij HIP Meld je aan

Meer weten?

Vraag het de HIP-locatie bij jou in de buurt Neem contact op
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag