Geplaatst op 27 maart 2024

Docent Maatschappij Wetenschappen – 1e Graads

Door: Marketing team

Over HIP:

Een school waar je tijd hebt om individuele aandacht te geven aan je leerlingen en waar het goed georganiseerd is? Dat is de School van HIP, particulier onderwijs in Bilthoven & Laren. Hier sta je niet voor een grote klas waar iedereen dezelfde lessen op dezelfde manier krijgt. Wij geven gepersonaliseerd onderwijs in kleine groepjes of zelfs 1 op 1, waarbij de interesses en capaciteiten van elk kind bepalen hoe we lesgeven. Met talentontwikkeling, leren leren en een huiselijke, fijne schoolomgeving zorgen we ervoor dat de kinderen het leren bij HIP weer leuk vinden.

Wij zoeken

Voor onze leerlingen zijn wij op zoek naar een ervaren docent Maatschappij Wetenschappen die:

– Inspireert

– Coachend les kan geven

– Stressbestendig en flexibel is

– Innovatief en creatief is

– Goed kan samenwerken

– Een warm hart voor pubers heeft

– Humor heeft

Vacature in het kort
Functie: docent Maatschappij Wetenschappen 1e Graads
Locatie: Laren
Uren: minimaal 3 uur, dagen in overleg
Aanvang: in overleg
Salaris tussen de € 4.000 – € 5.200- euro bruto o.b.v. 40 uur
Bijzonderheden: Particulier, kleinschalig, gepersonaliseerd onderwijs

Wat wij jou bieden:
Een veelzijdige en goedbetaalde baan in een pedagogisch unieke en vooruitstrevende omgeving. De omgeving waarin je werkt voelt huiselijk maar de aanpak is uiterst professioneel; we zijn niet voor niets onlangs opnieuw door de Onderwijsinspectie lovend beoordeeld!

Dit is HIP
HIP is een particulier instituut waar persoonlijk onderwijs centraal staat. Met 2 basisscholen, 2 middelbare scholen en 18 huiswerkinstituten helpen we elk kind op de manier die het beste bij hem of haar past. Zodat ze leren leren en plannen, leren (weer) leuk gaan vinden en zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Dat doen we in een fijne, huiselijke schoolomgeving en altijd met veel persoonlijke aandacht voor elk kind. Deze aanpak wordt goed gewaardeerd door de inspectie en is bewezen succesvol: al 4 jaar op rij is 100% van onze leerlingen geslaagd voor het eindexamen!

Is deze vacature iets voor jou?
Wil jij ook het verschil maken voor de pubers op onze school? Werken op een plek waar je tijd hebt voor individuele aandacht? Dan ben jij de docent Maatschappij Wetenschappen die wij zoeken!

Mail naar je CV plus motivatie: jeffreydiemel@hip.nl

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag