Geplaatst op 8 augustus 2023

Docent aardrijkskunde – 1ste graads

Door: Danouck Tansel

Wat wij jou bieden

Bij De School van HIP vind jij in Bilthoven en Laren een hippe, inspirerende werkplek waar we van en met elkaar leren. Heb jij vernieuwende ideeën of een andere inbreng? Dan horen we dat graag! Hier ontwikkelen we zelf ons thematisch onderwijs waarin we de zaakvakken en beeldende vorming verwerken. Ook jij kan daaraan meebouwen en zo jouw verschillende onderwijsvaardigheden verder ontplooien en professionaliseren.

Salaris wordt bepaald op basis van ervaring en opleidingsniveau.

 

Jouw dag als docent bij HIP

Als docent bij HIP geef je les aan leerlingen 1 op 1. Het onderwijs is gepersonaliseerd wat betekent dat de leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo les krijgen. Je wordt daarbij ondersteund door een mentor en huiswerkbegeleiders.

De mentor overziet het sociaal emotionele gedeelte van de gehele groep (meestal onderverdeeld in onder- en bovenbouw) en de huiswerkbegeleiders kijken het huiswerk na en sturen jou de feedback. 

 

Meer dan HIP

Bij HIP vind je meer dan alleen een middelbare school. Wij hebben ook HIP 10-14, Groep 9, een basisschool, bieden huiswerkbegeleiding, bijles en werken met ons eigen team van Diagnostiek & Advies.

Een compleet aanbod van diensten voor jouw leerlingen, allemaal onder een dak of in ieder geval heel dichtbij en direct toegankelijk. Zodat jij als docent snel extra hulp kunt inschakelen voor een van jouw leerlingen of even kan overleggen met een van je directe collega’s.

 

Meer informatie

Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jeffrey Diemel: jeffreydiemel@hip.nl

 

Is deze vacature iets voor jou?

Wil jij ook werken in het onderwijs en kinderen lesgeven op een manier die bij ze past en waardoor ze school en leren weer leuk gaan vinden? En herken jij jezelf in deze vacature? Dan leren we jou graag kennen! Mail jouw sollicitatie met cv naar bovenstaand mailadres. We hopen snel van je te horen!

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag