Waar kunnen wij jou mee helpen?

 

Bij HIP kun je niet alleen terecht voor bijlessen en particulier onderwijs. Met ons centrum voor Diagnostiek & Advies bieden wij verschillende diensten die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, scholieren en studenten. Of het nu gaat om een schoolkind dat moeite heeft met leren, een scholier met faalangst of om studenten die moeite hebben om hun studie te halen. Bij HIP kun je altijd terecht voor persoonlijke begeleiding, coaching en advies op maat.

Voor de basisschool

Speciaal voor basisscholen en leerlingen bieden wij verschillende diensten aan om de leerling te ondersteunen bij zijn of haar ontwikkeling. Denk hierbij aan leerproblemen, hoogbegaafdheid of voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Voor scholieren

Om scholieren te helpen het beste uit zichzelf te halen, kan je bij HIP terecht voor verschillende diensten. Van studiekeuzebegeleiding tot coaching en van faalangsttraining tot versneld onderwijs.

Voor studenten

Voor studenten

Problemen om je studie te halen? Voldoe je niet aan de vereisten voor een vervolgopleiding? Of vraag jij je af of je wel de juiste opleiding hebt gekozen? Bij HIP helpen wij om van je studie een succes te maken!

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag