De HIP Prestatiegarantie

HIP heeft het beste huiswerkinstituut van Nederland! Wij bieden persoonlijke begeleiding in huiselijke sfeer en stellen daarbij de leerling centraal en dat doen we met resultaat: De afgelopen jaren is een extreem hoog percentage van onze leerlingen geslaagd! Omdat onze methode al jarenlang zeer effectief is gebleken, durven wij het aan om te stellen: als je kind bij ons Huiswerkbegeleiding volgt, gaat hij of zij gegarandeerd over, of als je kind dit jaar eindexamenjaar doet, slaagt hij of zij gegarandeerd bij ons. Dit noemen we de HIP Prestatiegarantie.

De Garantie
De HIP Prestatiegarantie houdt in, dat je je kind voor 1 oktober 2023 inschrijft voor minimaal vier dagen huiswerkbegeleiding bij HIP en dat hij/zij de rest van het schooljaar huiswerkbegeleiding blijft volgen bij ons. 

Wat garanderen wij? 
Wij garanderen een succesvolle overgang naar het volgende schooljaar, of als je kind dit jaar examen doet, garanderen wij dat hij of zij slaagt. Maken wij deze beloftes niet waar, dan krijg jij je volledige investering voor de huiswerkbegeleiding van dit schooljaar terug!

Wil je je inschrijven dan kan dit via het aanmeldformulier van de vestiging van je voorkeur: Laren, Bilthoven, Hilversum, Leidsche Rijn/Vleuten, Leiden, Noordwijk of Oegstgeest. Als je inschrijft voor minimaal 4 dagen, is de Prestatiegarantie automatisch van toepassing. Je hoeft dit dus niet apart aan te vragen. Er zijn per vestiging een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Actievoorwaarden:

 • De Prestatiegarantie geldt alleen voor de deelnemende HIP vestigingen in Bilthoven, Laren, Hilversum, Leidsche Rijn (voorheen Vleuten), Leiden, Noordwijk en Oegstgeest.
 • Voor de vestigingen in Leiden, Oegstgeest & Noordwijk geldt de garantie alleen wannner de intensieve huiswerkbegeleiding wordt afgenomen en niet voor de huiswerkklas of stiltewerkplek.
 • De actie geldt alleen bij afname van minimaal een 4-daags abonnement huiswerkbegeleiding dat onafgebroken, gedurende het schooljaar doorloopt.
 • Het abonnement start zo snel mogelijk na de zomervakantie, maar in ieder geval uiterlijk de eerste week van oktober 2023. 
 • De deelnemende leerling is minimaal 95% aanwezig, dat wil zeggen maximaal 8 dagen ziek of afwezig bij de huiswerkbegeleiding (40 weken x 4 dagen = 160 dagen waarvan 5% = 8 ) inclusief ziekte, dokterbezoek, tandartsbezoek, uitstapjes, sport, calamiteiten etc. Wel is het mogelijk om in de vier weken na de gemiste dag(en), deze in te halen op de betreffende vestiging.
 • Alle maak- en leertaken van de leerling op de HIP begeleidingsdag, zijn met positief gevolg nagekeken, overhoord en beoordeeld.
 • De huiswerkbegeleiding loopt door tot en met één week voor de zomervakantie.
 • Er vindt een intakegesprek plaats voorafgaand aan de Prestatiegarantie. De garantie gaat pas in nadat de vestigingsmanager een positief advies heeft afgegeven voor de HIP Prestatiegarantie.
 • Zit je kind in de brugklas dan garanderen we dat hij of zij overgaat naar de tweede klas (of derde klas bij een 2-jarige brugklas). Het doorstromen naar een volgend leerjaar wordt gegarandeerd; niet het niveau. Dus zit je kind bijvoorbeeld op een havo-vwo brugklas en stroomt je kind door naar de havo, dan valt dit ook onder de garantie.
 • De HIP Prestatiegarantie zal komen te vervallen wanneer er onvoorziene omstandigheden optreden gedurende het schooljaar, waardoor de leerling onvoldoende in staat is om het optimale uit de huiswerkbegeleidng te halen. Denk hierbij aan mentale problematiek, sociaal-emotionele problematiek, ernstige ziekte of overlijden in de directe omgeving van het kind of andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de leerprestaties van het kind.
 • De terugbetaling van het huiswerkbegeleiding abonnement moet worden aangevraagd voor 1 augustus 2024. De aanvraag kan worden gestuurd naar info@hip.nl met reden omkleed en vermelding van de deelnemende HIP vestiging, de naam van de leerling de reden van de terugvordering en het bankrekeningnummer waarop het abonnementsgeld mag worden teruggestort.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag