Cito Doorstroomtoets

Goed voorbereid op de nieuwe Cito Doorstroomtoets     

Met individueel bijles (1-op-1) van HIP

Zonder stress maar met maximale voorbereiding de Cito Doorstroomtoets maken? Dat kan met HIP. Wij geven jouw kind bijles op de manier die bij hem of haar past. Individueel (1-op-1) en afgestemd op dat wat hij of zij nodig heeft. Een persoonlijke aanpak dus zodat jouw kind goed voorbereid de Cito Doorstroomtoets maakt. En daarna een schooladvies krijgt, dat ook echt past.

Nieuwe Cito-toets voor groep 8

De Cito Doorstroomtoets vervangt vanaf dit schooljaar de bekende Cito-toets. Deze Doorstroomtoets wordt eerder afgenomen, in februari al. Het definitieve schooladvies wordt daardoor ook eerder gegeven. Een andere naam en een andere periode, maar nog steeds een bepalende toets voor de leerlingen van groep 8. Deze toets is immers de laatste check of de leerling meer aankan. Het moment dus waarop je zoon of dochter zich nog kan bewijzen. En juist dat zorgt voor veel spanning.

Minder stress, betere Cito-score met bijlessen van HIP

Ook al is het nu de Cito Doorstroomtoets, het blijft een spannende toets voor veel kinderen. Omdat bij een goed resultaat het schooladvies nog kan worden bijgesteld. Veel kinderen, en hun ouders, maken zich hier dus zorgen om. Iets wat niet helpt om die toets ook goed te maken. De bijlessen van HIP doen dat juist wel. Wij zorgen er namelijk voor dat ze maximaal voorbereid zijn op de Doorstroomtoets. Dat scheelt veel stress én het zorgt voor een uitstekende score. Want met HIP bereikt elk kind het beste resultaat.

 

Bewezen succes met onze individuele aanpak

HIP biedt huiswerkbegeleiding en particulier onderwijs in verschillende plaatsen in Nederland. Met persoonlijke aandacht en een unieke, individuele leermethode, halen we elk jaar weer het beste uit ieder kind. De slagingspercentages zijn extreem hoog en de resultaten bij toetsen heel goed. Een high-impact onderwijsmethode dus, die we ook gebruiken bij de bijlessen. We kijken daarbij eerst waar jouw kind nog extra hulp bij nodig heeft en starten de bijlessen precies op dat punt. We gaan niet herhalen of oefenen wat al goed gaat, maar we steken extra tijd in dat waar nog extra aandacht gewenst is. Op de manier die het beste werkt. De individuele leermethode noemen we dat. Omdat het ene kind iets beter begrijpt als het wordt verteld terwijl een ander het juist doorkrijgt als het visueel gemaakt wordt. Voor ons maakt het niet uit met welke methode jouw kind de stof wel begrijpt, maar voor jouw zoon of dochter is het een wereld van verschil.

 

Oefenen voor de Cito Doorstroomtoets

Voor de docenten bij HIP is het geven van 1-op-1 bijles de standaard, en zo werken we ook voor deze toets. Met de Cito Doorstroomtoets worden taal, rekenen en lezen getoetst maar niet alles hoeft tijdens de bijles ook geoefend te worden. Misschien heeft jouw kind voor rekenen bijvoorbeeld maar een enkele les uitleg nodig, maar moet voor taal of lezen nog veel geoefend worden. Dan kan dat. Elk kind krijgt net zoveel uitleg en oefening als nodig. Ook trainen we de manier van toetsen. Door zo te oefenen voor de Cito Doorstroomtoets, krijgt elk kind veel meer zelfvertrouwen. En dat heeft resultaat; bij HIP zorgen we er niet alleen voor dat al onze leerlingen slagen voor hun eindexamen, zo helpen we jouw kind ook aan een Cito-score die het beste past!

 

Maatwerk in bijles, enorm effectief

Wil je dat jouw kind goed voorbereid de Cito Doorstroomtoets maakt? Dan kan dat met bijles van HIP: altijd individueel dus altijd maatwerk. Doordat we enkel de onderwerpen behandelen waar jouw kind nog wat hulp bij kan gebruiken, op de manier die voor jouw kind ook het beste werkt, is elke bijles enorm effectief. Natuurlijk geven we ook bijles in andere vakken, zowel voor kinderen van de basisschool als voor die op het voortgezet onderwijs. Heeft jouw zoon of dochter bijles nodig in een ander vak? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op met het huiswerkinstituut van HIP bij jou in de buurt, we helpen je graag.

 

Bijles voor de Cito Doorstroomtoets, ook bij jou in de buurt

Bijles bij HIP voor de Cito Doorstroomtoets is mogelijk bij al onze huiswerkinstituten. Deze zijn gevestigd door heel Nederland. Kijk hier snel welke HIP-locatie het dichtst bij jou in de buurt is en neem contact op voor meer informatie of om je kind aan te melden voor bijles voor de Cito Doorstroomtoets.

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag