Muziek is een examenvak, dat je kunt kiezen voor je profiel. Naast theoretische kennis over muziek, leer je noten lezen, instrumenten bespelen en heeft het voor een deel ook overlap met kunstzinnige vakken, zoals beeldende vorming of CKV. Het kan zijn dat je moeite hebt om een voldoende te halen voor muziek, maar misschien wil jij juist wel een goed cijfer halen voor muziek omdat jij na je examen graag naar het conservatorium wilt. Bij HIP kun jij terecht voor bijlessen muziek, waarbij wij jou efficiënter laten leren en je jouw muziekvaardigheden naar een hoger niveau kunt brengen.

Bijles muziek & huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Of je nu gewoon een voldoende wilt halen of beter wilt worden in noten lezen of muziekinstrumenten wilt bespelen. Onze muziek docenten en begeleiders kunnen je altijd helpen om jou kennis en vaardigheden te verbeteren. Omdat wij rekening houden met jouw leervoorkeuren, zorgen we ervoor dat je beter en efficiënter leert.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor huiswerkbegeleiding leggen eerst een leervoorkeuren-test af, de Peperklip. Aan de hand van deze test leren we op welke manier de leerling het beste informatie kan opnemen, zodat wij onze begeleiding daarop kunnen afstemmen. Iets waar je de rest van jouw schoolcarrière profijt van blijft hebben. Om ervoor te zorgen dat een leerling ook op school slaagt voor muziek of een cijfer haalt dat hoog genoeg is, zullen wij bij HIP altijd van tevoren oefenen en repeteren voor een toets of eindexamen onderdeel. Zo zorgen we ervoor dat onze leerlingen het vak goed onder de knie krijgne. In HoMi, ons leerlingvolgsysteem, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag