Management & Organisatie is een vak dat gerelateerd is aan economie en gaat wat dieper in op bedrijfseconomie. Je leert een balans opmaken, break-even punten uit te rekenen, maar er komt ook veel theoretische kennis bij kijken en economische begrippen, zoals ‘liquide middelen’. Om te slagen voor M&O heb je dus niet alleen kennis nodig, je moet ook een beetje kunnen rekenen. Die combinatie kan ervoor zorgen dat je M&O lastig vindt. Bij HIP kun jij terecht voor bijlessen M&O waarbij wij je helpen om meer grip te krijgen op de lesstof, zodat jij een voldoende kunt halen, maar ook zelf beter wordt in het ‘leren’ leren.

Bijles M&O en huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Omdat M&O zowel om kennis als om wiskunde draait, kan het nog weleens lastig zijn om dit vak onder de knie te krijgen. Misschien kan je goed leren, maar gaat het mis bij de berekening of kan je juist goed rekenen, maar begrijp je de verschillende begrippen niet, waardoor je niet weet welke onderdelen van een opdracht je wel mee moet rekenen en welke niet. Onze begeleiders en docenten weten precies de combinatie te maken tussen deze twee onderdelen. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat je kennis beter wordt, maar dat je de opgedane kennis ook zelf kunt toepassen bij een toets. Om ervoor te zorgen dat je slaagt, leg je bij ons ruim van tevoren een oefentoets af, zodat we kunnen bijschaven op onderdelen die minder goed gaan.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor bijlessen M&O of huiswerkbegeleiding leggen eerst een leervoorkeuren-test af, de Peperklip. Aan de hand van deze test leren we op welke manier de leerling het beste informatie kan opnemen, zodat wij onze begeleiding daarop kunnen afstemmen. Iets waar ze de rest van hun schoolcarrière profijt van hebben. Via ons leerlingvolgsysteem, HoMi, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag