Bijles ‘t Gooi

Altijd direct plek, voor elk vak van het voortgezet onderwijs

Maak nu nog een eindsprint en verbeter je cijfers! Met onze bijles in ’t Gooi red je het wel. Wij geven bijles in elk vak van het voortgezet onderwijs. Zoek je juist bijles voor jouw kind op de basisschool, of kun je wat extra hulp gebruiken voor een vak op mbo- of hbo-niveau? Ook dan kun je bij ons terecht. Direct! Want wij hebben altijd plek op al onze locaties in ’t Gooi en daarbuiten.

Bijles in elk vak, op elk niveau

Van het vmbo tot en met het vwo, bij ons huiswerkinstituut staat er altijd een leraar voor je klaar. Wij geven bijles in elk vak en op elk niveau. Check waarin jij bijles nodig hebt en meld je aan. Je kunt direct beginnen!

1-op-1 bijles

Met onze unieke aanpak leer jij veel sneller en begrijp je de stof ineens wel. Hoe dat komt? Wij geven 1-op-1 bijles. We pakken dus precies daar de stof op, waar jij moeite mee hebt. En we slaan over wat je al goed begrijpt. Zo kunnen we alle tijd maximaal benutten. Individuele bijles dus, dat is wel zo effectief.

 

Succesvolle aanpak: 100% geslaagd!

Bijles van HIP is al een paar jaar heel succesvol: sinds 2019 zijn al onze leerlingen geslaagd! Met individuele bijles richten we ons 100% op elke leerling afzonderlijk. Zodat je geen tijd verliest aan uitleg aan anderen. En dat die aanpak werkt, dat zie je aan de resultaten!

Kies ook voor succes, boek nu bijles

Zo werkt bijles bij HIP

Of je nu bijles Engels, wiskunde, natuurkunde of bijles in een ander vak volgt, het is altijd op jou afgestemd. Maatwerk dus. Zowel de stof die we met jou behandelen als de manier waarop we dat doen. We kijken namelijk ook naar jouw leervoorkeur: de manier waarop jij het beste leert. Want als jij uitleg krijgt op de manier die voor jou goed werkt, dan snap je de stof ineens wel, en sneller. En dat kan bij HIP, omdat wij individuele bijles geven. Bijles afgestemd op jouw manier van leren en precies over de stof die jij nog moet leren. Zo werkt bijles bij HIP.

 

Probeer bijles met een proefles!

Wil je eerst zeker weten of onze aanpak jou wel bevalt? Geen probleem! Je bent altijd welkom voor een proefles. Meld je aan en geef aan in welk vak en op welk niveau jij bijles nodig hebt. We plannen vervolgens een proefles in. En bevalt dat? Dan gaan we direct door en plannen de volgende bijlessen in.

Direct plek, op elke locatie

Het huiswerkinstituut van HIP geeft bijles op 14 locaties in Nederland. En op al deze plekken hebben we altijd direct plek. Kijk dus snel welke locatie in ’t Gooi of daarbuiten voor jou het meest dichtbij is en boek meteen jouw bijles. We beginnen met een proefles dus je kunt het rustig uitproberen.

Voordelen van bijles bij HIP

  • 1-op-1 begeleiding
  • Afgestemd op de persoonlijke leervoorkeur
  • Volgens de methode van school
  • Regelmatig contact met ouders en school
  • Ook op zondag en tijdens vakanties

 

Wat kost bijles?

Wat bijles kost is afhankelijk van de locatie. Per locatie is een overzicht van alle kosten bijgevoegd. Ga daarvoor naar de pagina Locaties en selecteer de vestiging van jouw keuze. Kies vervolgens voor ‘Tarieven’ en je krijgt een overzicht van de prijs van elke bijles. En heb je nog andere vragen? Stel ze ons gerust!
Button: Locaties

Huiswerkinstituut HIP

Instituut HIP bestaat uit meerdere huiswerkinstituten en een aantal particuliere scholen. Wij verzorgen custommade onderwijs en individuele bijles, altijd met persoonlijke aandacht en volop begeleiding voor elk kind en elke student. En ook al leer je bij ons jouw vakken, het is bij ons zeker niet ‘schools’. Bij HIP leer je met de kennis van school en de warmte van thuis. Zo maken we leren weer leuk en vooral heel effectief.

 

Meld je aan voor bijles voortgezet onderwijs

Wil jij het ook beter doen op school of met je studie? Meld je dan aan voor bijles voortgezet onderwijs bij HIP. En heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We horen graag van je!

Tarieven

Check de tarieven bij de HIP-vestiging bij jou in de buurt Klik hier voor de HIP-locaties

Aanmelden

Meld je hier aan voor bijles Aanmelden

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag